1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice dokázaly otočit zápas a vyhrát


Branky


0

Páté Jeníkovice hostily třetí Smiřice, ale oba týmy měly shodně devět bodů. Mělo se tady jednat o vyrovnaný zápas, což se i chvílemi potvrzovalo. Mladší hostující tým se svým vítězstvím posunul na třetí místo v tabulce. Jeníkovice i přes prohru poskočily o stupínek výš na čtvrté místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích v prvním poločase

Do zápasu vstoupily lépe Smiřice a byly tím lepším týmem. Jenomže skórovat se jako prvním povedlo domácím. V deváté minutě zápasu si na dlouhý výkop naběhl domácí hráč a hned poslal míč za hostující obranu. Za ni si naběhl Oto Šmída, který z očí do očí před gólmanem Reslem nezaváhal a poslal domácí tým do vedení. Hosté měli asi do dvacáté minuty převahu, ale potom se hra postupně vyrovnala. Až do konce poločasu se obě mužstva snažila o skórování, ale ani jednomu se to nepodařilo. Poločas skončil těsným vítězstvím pro domácí Jeníkovice a také domácí hráči kráčeli do šaten z vesela. Hostům se tento poločasový stav nelíbil a určitě s ním v druhém budou něco chtít provést.

Dokonalý obrat hostí v druhém poločase

V prvních deseti minutách druhého poločasu byla hra ještě docela vyrovnaná, ale postupně přebírali iniciativu hosté. A to se hostům povedlo srovnat stav již po pěti odehraných minutách druhého poločasu. Za hosty se prosadil Holub a srovnal stav utkání na 1:1. Starší tým domácích pomalounku přestával stíhat a mladší hosté byli najednou běhavější a u všeho byli dřív. Převaha hostů byla čím dál větší a bylo již jen otázkou času, kdy se jim povede skórovat. Druhá branka do sítě domácích přišla přesně po hodině hry. Prosadil se hostující mladík Šimek a otočil tak stav utkání ve prospěch hostů ze Smiřic. I když do konce zápasu ještě zbývala celá půlhodina, tak unavení domácí se soustředili spíše na bránění a bylo jasné, že tento zápas již otočit nedokážou. Hosté si tak z Jeníkovic odváží všechny tři body a jejich vítězství je naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Jeníkovice - trenér Libor Trubač: Prvních patnáct minut hosté tlačili, ale poté jsme hru vyrovnali a až do desáté minuty druhého poločasu jsme byli vyrovnaným týmem. Jenomže poté se projevilo mládí hostů. U všeho byli rychleji, byli fotbalovější a ovládli střed hřiště. S marodkou a stářím se jim nedalo konkurovat.




Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - V. Sláma [-] , J. Fišer [-] , P. Pražák [-] , O. Šmída [-] , P. Látr [-] , Z. Schüler [-] (80. P. Kinc [-] ) , J. Samek [-] , P. Válek [-] (60. M. Kouba [-] ) , M. Horák [-] , O. Šimůnek [-]

SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , P. Holub [-] , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] , R. Kunc [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-] (75. O. Pilař [-] )

ŽK: 65. P. Látr - 50. J. Hochsteiger .
Hráči zápasu: P. Pražák , O. Šmída - J. Hochsteiger , P. Holub .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pára Pavel - SVOBODA Pavel (N), KULANG Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.