Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany poslaly Černilov ke dnu tabulky


Branky


0

V zápase o černého Petra IV.A. třídy, se radoval poslední celek tabulky a poslal svého dnešního soupeře, místo sebe, na poslední místo. Hra Černilova se na hony vzdálila od té loňské líbivé jízdy a jeho, hlavně mladí hráči, postrádají disciplinovanost a oslabují tím hru hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase položili domácí základ svého vítězství

Libčany nastoupily do zápasu pouze v desíti hráčích, ale na jejich hře to vůbec nebylo znát. Po necelé čtvrthodince hry vymotal celou hostující obranu domácí Klouda a otevřel skóre zápasu. Domácí vedli 1:0 a vzápětí jim přišel do hry jedenáctý hráč. Černilov hrál docela nezodpovědně a dost lehkovážně ztrácel jednoduché balóny. Domácí hráči byli aktivnější, důraznější a vytvořili si převahu. Přicházeli další šance a byl to opět domácí Klouda, který zvýšil na 2:0. Při pořádné tlačenici se totiž ve vápně nejlépe zorientoval a poslal míč do sítě. Navýšil tak náskok domácích o dvě branky a nezdálo se, že by s tím hosté mohli něco udělat. Jedině, že by do druhého poločasu změnili styl hry.

Zlepšená hra hostům body nepřinesla

Do druhého poločasu opravdu vstoupil lépe hostující tým a byl to Černilov, který se více tlačil do útoku. Jenomže do vyložené šance se hosté nedostali. Právě naopak! Po deseti minutách hry kopali domácí roh. Míč se odrazil k volnému Zahradníkovi, který se do odkryté brány nemýlil. Černilovem třetí branka dost zamávala a jeho hráči se místo na hru, soustředili na hledání důvodů proč to komu nejde. To byla voda na mlýn domácího mužstva. V 68.minutě přišel krásný centr ze strany na domácího Kloudu, který přiklepl míč úplně volnému Mádlovi, před kterým zívala odkrytá brána. Mádlo se nemýlil a bylo to 4:0. To ještě nebylo ze strany domácích vše! Deset minut před koncem se podruhé v zápase trefil Zahradník a uzavřel konečné skóre na 5:0 pro domácí Libčany.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Libčany – spolupracovník redakce Vojta Kunčar: Libčany byli jednoznačně lepším týmem jak v útoku, tak i v obraně, kde na výbornou zapracovala nově složená stoperská dvojce Novák, Mokrý, Nejlepší hráč byl Klouda, který se vrátil po zranění, a výborným výkonem výrazně přispěl k plnému bodovému zisku.

FK Černilov B
Černilov – gólman Černilova Vojta Kollátor: Dnes jsme nebyli schopni trefit pořádně bránu a když už to konečně do brány šlo, tak jsme trefovali prostředek brány, kde stál gólman. Hráli jsme špatně a vítězství domácích je zasloužené.



Sestavy


SK Libčany B
V. Kocián [-] - P. Jedlička [-] , D. Řehounek [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Kotrč [-] , D. Vlasák [-] , J. Fejgl [-] , V. Hruška [-] , M. Klouda [-] , M. Zahradník [-]

FK Černilov B
M. Voltr [-] (69. J. Dolejší [-] ) , D. Církva [-] , P. Benák [-] , J. Nápravník [-] - V. Hlaváč [-] , T. Obzina [-] , J. Havlas [-] , A. Bouchal [-] - M. Holeček [-] (55. P. Jelen [-] ) , J. Nápravník [-] - V. Kollátor [-]

ŽK: 70. J. Havlas .
Hráči zápasu: V. Kocián , M. Klouda .
Místo: Libčany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIEBISCH Oswald - KROUPA Milan (N), TUREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.