1:3
(1:2)
14. P. Vrána
15. J. Fedor (p.)
59. P. Vrána
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sendražice dokonale zaskočily domácí tým


Branky


39. J. Kulang - 14. P. Vrána , 15. J. Fedor (p.) , 59. P. Vrána
0

Sendražice nabuzené první výhrou se dostavily na hřiště třetích Smiřic bez bázně a hany. Povedlo se jim vyloupit bezbranný domácí tým a posunout se v tabulce již na sedmé místo. Domácí Smiřice spadly o příčku níž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouhé dvě minuty stačili hostům k dvougólovému vedení

Do zápasu vstoupili domácí lépe a ovládli hru. Jenomže jim to dlouho nevydrželo a hosté se začali osmělovat. Ve čtrnácté minutě si na zadní tyč zaběhl hostující Vrána a převzal si přihrávku. S úplným klidem obešel dva obránce a s přehledem zavěsil podél zkoprněného gólmana Resla. Neuběhly ani dvě minuty a skóre se měnilo podruhé. Hostům se vrátil do sestavy kapitán Fedor a byl to právě on, který vnikl do vápna domácích. Při pokusu o kličku ho atakoval domácí Novák a rozhodčí odpískal pokutový kop. Míč si vzal sám faulovaný Fedor a s přehledem zvýšil na 0:2. Otřesený domácí tým úplně přestal hrát a od dalších gólů ho dvěma výtečnými zákroky zachránil gólman Resl. Až potom se domácí tým vzpamatoval a začal předvádět svou hru. Najednou byli domácí všude rychleji a hosté přestávali stíhat. Odměnou jim byla branka, kterou vstřelil Kulang šest minut před koncem prvního poločasu. Kulang vyslal skákavou střelu, kterou gólman Satranský malinko podcenil a ta skončila za jeho zády. Poločas tak skončil 1:2 pro hosty a domácí doufali ve zvrat v druhém poločase.

Smiřice se již na obrat v druhém poločase nezmohly

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím. Dostali hosty pod tlak a vyústěním byla branka v 52.minutě utkání. Jenomže rozhodčí tento gól k překvapení všech přítomných neuznal, pro faul domácího hráče. Hosté opět využili nesoustředěnosti domácích a vstřelili další branku. Po trestném kopu se k odraženému míči dostal Vrána a střelou do šibenice gólmana Resla zvýšil vedení na 1:3. Byla to jeho druhá branka v zápase. Domácí ani tento gól nepoložil a vytvořili si velikou převahu. Jenomže v bráně hostí stál vynikající Satranský, který zlikvidoval minimálně čtyři jasné gólovky domácího týmu. Domácí tým v jejich snaze za vyrovnáním zabrzdila kuriózní červená karta pro jejich nejlepšího hráče Šimka. Při faulu obdržel žlutou, červenou a žlutou a byl odeslán do kabin. Zmar domácích završila další neuznaná branka čtyři minuty před koncem zápasu. Hosté si tak odvážejí velice cenné tři body a domácím zbyly oči pro pláč.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Smiřice - trenér Jan Rezek: Dnes to prostě na tři body nebylo. Dnes nám nic nepřálo a v druhém poločase nás srazila neuznaná regulérní branka a podivné vyloučení našeho hráče.

TJ Sokol Sendražice
Sendražice - spolupracovník redakce Michal Středa: Naprosto zasloužená výhra hostí, když jsme po čtvrthodině vedli 2:0. Hodně nás v druhém poločase podržel náš gólman Satranský. Hodně nám pomohl uzdravený kapitán Fedor, který se vrátil do sestavy.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , L. Nedomlel [-] , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] , J. Kulang [-] , M. Novák [-] (87. J. Rezek [-] ) , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-]

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , J. Vítek [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , M. Štorek [-] (61. S. Špás [-] ) , J. Merxbauer [-] , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] (46. P. Kvašinský [-] )

ŽK: 14. M. Novák , 30. P. Nagy , 33. P. Růžek , 68. P. Šimek - 49. O. Zimmermann . ČK: 69. P. Šimek .
Hráči zápasu: J. Kulang - M. Satranský , P. Vrána .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Vlachý Michal - ŠEDA Filip (N), HLAVATÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.