Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice si otevřely v Černilově střelnici a Michal Hrabě vstřelil čtyři góly


Branky


15. P. Benák , 56. T. Obzina - 3. M. Hrabě , 11. M. Hrabě , 20. M. Zapadlo , 21. M. Hrabě , 53. M. Hrabě , 66. M. Zapadlo , 84. J. Šlor (p.)
0

V Černilově se odehrálo sousedské derby, kde se potkal domácí poslední Černilov s druhými Libřicemi. Libřice chtěly odčinit vysokou porážku z minulého kola a dokonale se jim to povedlo. Libřice si po tomto zápase upevnily druhé místo v tabulce a Černilov se níž propadnout již nemůže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas přinesl šest gólů

Hosté se do toho obuli hned od začátku zápasu a již po třech minutách se poprvé měnilo skóre zápasu. Na centr Zemana si naskočil Hrabě a jeho hlavička dokonale překvapila domácího gólmana Bouchala. Hosté vedli 0:1 a již tato první branka ukázala, že v bráně domácích stojí hráč a ne gólman. Druhý gól na sebe nenechal čekat ani deset minut a opět se třepetala síť za zády domácího gólmana. Hostující Vostřovský vypálil a jeho střelu tečoval Hrabě do protipohybu gólmana. S tím se opravdu nedalo nic dělat. I domácí tým se konečně osmělil a po čtvrthodině se mu podařilo snížit na 1:2, kdy se po centru na zadní tyč trefil hlavou Benák. Jenomže hosté pořád útočí a ve dvacáté minutě to je již 1:3. Hostující Zapadlo předvedl pěknou individuální akci zakončenou tvrdou střelou, která skončila až v síti Bouchalovi brány. O minutku později to již bylo 1:4, když Hrabě efektně přehodil vyběhnuvšího gólmana a završil tím svůj hattrick. V 36.minutě rozjeli hosté pěknou a rychlou kombinaci, kterou Zapadlo zakončil obstřelením vybíhajícího gólmana. Hosté tímto zakončili brankostroj na pěti gólech a domácí měli o čem přemýšlet.

I druhý poločas vyhráli hosté

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a opět si vytvořili tlak. Výsledkem úvodního tlaku Libřic, byla šestá branka, v síti nešťastného Bouchala. V 53.minutě končí přesná kombinace Zapadla a Hraběte, v síti odkryté domácí brány. Hrabě si tak vstřelil čtvrtý gól v tomto zápase. Po této brance tlak Libřic malinko polevil a i  domácí tým se mohl nadechnout. Tři minuty po obdržené brance se k odraženému míči dostal domácí Obzina a přesnou střelou upravil na 2:6. To bylo z gólů ze strany domácích vše a hosté si gólovou radost vychutnali ještě jednou. Šest minut před koncem předvedl pěknou individuální akci hostující Horák, ale jeho akci zastavila ruka domácího hráče ve vápně a tak se kopala penalta. Pokutový kop bezpečně proměnil Šlor a uzavřel tak skóre zápasu na 2:7. Domácí tým se pořád nemůže vymanit z krize, jejímž výsledkem byla i dnešní vysoká porážka.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: Byl to docela propadák. Jasně lepší a aktivnější Libřice, s početnou diváckou kulisou v zádech, zaslouženě vyhrály.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Derby jsme zvládli. Rychle jsme vedli a potom už jsme si hlídali výsledek. Dobře zahráli oba útočníci, i když měli ulehčenou úlohu, protože za domácí nastoupil v brance hráč z pole.



Sestavy


FK Černilov B
A. Bouchal [-] - J. Dolejší [-] , M. Voltr [-] , D. Církva [-] , J. Nápravník [-] - P. Benák [-] , P. Jelen [-] (64. M. Šmied [-] ) , J. Havlas [-] , R. Hypš [-] - T. Obzina [-] (75. D. Bednář [-] ) , V. Hlaváč [-] -

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Horák [-] , B. Niedoba [-] (63. L. Souček [-] ) , D. Volter [-] (15. M. Daniš [-] ) , J. Mildner [-] - M. Hrabě [-] (70. J. Šlor [-] ) , L. Vostrovský [-] , M. Zeman [-] , M. Zapadlo [-] - M. Reich [-] - J. Štrajt [-]

ŽK: 45. A. Bouchal .
Hráči zápasu: P. Benák - M. Zapadlo , M. Hrabě .
Místo: Černilov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - TUREK Pavel (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.