0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov poprvé venku za tři body


Branky


32. D. Církva , 47. P. Jelen , 76. R. Hypš
0

Třetí Smiřice hostily poslední Černilov a měla to být jednoznačná záležitost domácího týmu. Jenomže hosté z Černilova mají svou fotbalovou kvalitu, která se konečně projevila. Smiřice se po tomto zápase propadly o jedno místo v tabulce a Černilov se výhrou přiblížil na dohled týmům nad ním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadili pouze hosté

Smiřicím se proti Černilovu tradičně nedaří a ani tento zápas nebyl výjimkou. Černilov přijel do Smiřic s organizovanou obranou, která pružně reagovala na každý výpad domácího mužstva. Hostům se dařilo podnikat rychlé protiútoky, ale také neměli štěstí v zakončení. Skóre zápasu se poprvé měnilo po odehrané půlhodině. Na hranici vápna si převzal míč hotující Církva a umístěnou střelou poslal svůj tým do vedení. Hosté vedli 0:1 a to zcela zaslouženě, protože měli i více šancí k zakončení. Ale i přes to mohli domácí vyrovnat, kdyby Šedovu hlavičku nevykopl z brankové čáry hostující bek. První poločas tak překvapivě vyhráli hosté.

V druhém poločase domácí tlačili a hosté dávali góly

Smiřice v druhém poločase otevřely hru a pustily se do útočení. Jenomže to byla voda na mlýn hostujícím hráčům, kteří mohli podnikat protiútoky do otevřené obrany. A přesně to se potvrdilo. Hosté opět zodpovědně bránili a soupeře pustili do minima šancí. Co prošlo, s tím si poradil Kollátor v bráně Černilova. A tak se skórovat povedlo opět hostům. Přesnou střelou bodlem se prezentoval hostující Jelen a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Po chvilce hosté přidali další gól, ale ten nebyl uznaný pro ofsajd. Nakonec se Černilovu povedlo skórovat i potřetí. Hostující Jelen předložil míč Hypšovi před prázdnou bránu a pro něj již nebylo problémem zasunout míč do brány. V tomto zápase rozhodla střelecká produktivita hostujícího týmu, a proto bylo vítězství Černilova naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
trenér Jan Rezek: Náš tým se nebyl schopen prosadit do jejich zformované obrany. Černilov chodil do nebezpečných brejků a z toho nám dával góly. My jsme se, jako již tradičně, opět proti Černilovu neprosadili. Byl to pro nás den blbec.

FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: Byl to vyrovnaný zápas a naše ubojované vítězství. Naší bojovností jsme po dlouhé době získali tři body.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - L. Nedomlel [-] (70. V. Holínský [-] ) , F. Šeda [-] , P. Nagy [-] , R. Kunc [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] (80. J. Rezek [-] ) , M. Rund [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , M. Novák [-]

FK Černilov B
V. Kollátor [-] - D. Církva [-] , M. Voltr [-] , M. Šmied [-] - P. Benák [-] , J. Nápravník [-] (85. D. Bednář [-] ) , R. Hypš [-] , J. Havlas [-] - P. Jelen [-] , P. Čapek [-] (65. T. Obzina [-] ) - M. Hlína [-]

Hráči zápasu: P. Nagy - M. Šmied , D. Církva , P. Benák .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Koza Vladimír - KOPRDA Leon (N), TUREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.