4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkovice odčinily vysokou porážku z minulého kola


Branky


0

Čtvrté Jeníkovice hostily druhé Libřice a očekávalo se vyrovnané utkání, což se tak zcela nepotvrdilo. Sérii tří venkovních zápasů, zakončily Libřice porážkou, ale druhou příčku prozatím uhájily. Jeníkovice se dnešní výhrou posunuly v tabulce již na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Jeníkovic v prvním poločase

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně a od začátku se bylo na co koukat. Hosté byli častěji u balónu a domácí podnikali smrtící brejky. Skóre zápasu se poprvé měnilo již v deváté minutě. Domácí zatáhli míč po levé straně a na střed letěla zpětná přihrávka. Tam již číhal domácí Šmída, který se se střelou neukvapil. Nechal proklouzat hostujícího obránce, počkal si na pohyb gólmana a do jeho protipohybu zkušeně zavěsil. Domácí vedli 1:0 a hosté malinko přidali na důrazu. Jenomže domácí obrana pracovala na 100% a do žádné šance hosty nepustila. A tak to byl opět domácí tým, komu se podařilo skórovat. Pět minut před koncem prvního poločasu se prosadil nejlepší střelec domácích Milan Kouba starší, kdy v sólovém nájezdu nedal gólmanovi Adamovičovi žádnou šanci.  Do kabin tak šli spokojenější domácí, které v zádech hřálo dvoubrankové vedení.

Zlepšená hra hostí na výhru nestačila

Libřice se nechtěly smířit s vedením domácího týmu a do druhého poločasu vlétly s cílem skórovat co nejdřív. Jenomže útočení hostí nabízelo otevřené okénka v jejich obraně. Domácí toho odkázali dokonale využít. Domácí podnikli jeden z rychlých protiútoků do otevřené obrany. Přihrávka směřovala do malého vápna a domácí Pražák šel neohroženě do souboje s gólmanem Adamovičem. Pražák byl u balónu dřív a podél gólmana ho zasunul do brány. Hosté kolikrát útočili i v šesti lidech, ale gól ne a ne vstřelit. A tak to byli opět domácí a jejich další rychlý protiútok. Pěknou kombinační akci tří hráčů. Zakončil Fišer přesnou střelou z hranice vápna. Domácí vedli 4:0 a zápas byl rozhodnutý. Hostům se alespoň podařilo kosmeticky snížit brankou Horáka, když před ním obránci tak dlouho couvali, až mu umožnili přesně vystřelit. Zápas tak skončil 4:1 pro domácí a rozhodla ho větší efektivita v zakončení.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce Libor Trubač: Hosté byli rychlejší a nebezpečnější, ale my jsme z protiútoků dávali góly. Rozhodla větší efektivita a měli jsme lepší finální přihrávky do stoprocentních šancí.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Zasloužené vítězství domácích. Náš výkon neměl s fotbalem nic společného. Za celý zápas jsme nic nepředvedli, byla to ostuda.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Kouba [-] (63. P. Látr [-] ) , J. Fišer [-] (67. J. Samek [-] ) , P. Pražák [-] (83. O. Václavek [-] ) , O. Šmída [-] , Z. Schüler [-] (89. P. Válek [-] ) , S. Korvas [-] , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] , J. Václavek [-] , M. Kouba [-]

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Horák [-] , B. Niedoba [-] (63. M. Daniš [-] ) , J. Mildner [-] - M. Zapadlo [-] , M. Zeman [-] , L. Vostrovský [-] - M. Reich [-] - D. Brzek [-] , M. Šenk [-] , D. Štefan [-] (48. J. Štrajt [-] )

ŽK: 24. M. Zeman .
Hráči zápasu: R. Andr , O. Šmída .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vlachý Michal - SVOBODA Pavel (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.