1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Černilov uhájil


Branky


0

Poslední Černilov hostil na svém hřišti třetí jeníkovice a dle papírových předpokladů, měly brát body Jeníkovice. Jenomže Černilovu se pomalu vrací forma a chtěl to dokázat hlavně před domácím publikem. Zápas to byl hodně dramatický až do konce, kdy i zvonila tyč domácí brány. Po tomto zápase se Černilov dotáhl na dohled soupeřům nad sebou a Jeníkovice zůstaly na třetí příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá převaha domácích v prvním poločase

Domácí tým nabuzený z výhry ze Smiřic vlétl do zápasu a hosté vůbec nestíhali. Domácí byli jasně lepší a jenom v zakončení to haprovalo. Hostující obrana nestíhala zastavovat hlavně útoky po stranách, ale domácí se ne a ne prosadit. Až po první půlhodině hry se domácí tým konečně brankově prosadil. Míč se dostal k Čapkovi, který hezkou přihrávkou vysunul Radovana Hypše. Radovan před gólmanem Černým nezaváhal a pěkným obloučkem dostal míč za jeho záda. Domácí vedli 1:0 a o minutku mohlo být ještě veseleji, kdyby svou tutovku nezahodil Petr Jelen. Poté si hosté vypracovali jedinou šanci v prvním poločase. Milan Kouba starší se prosadil až před gólmana Halvu a zkusil ho přehodit. Jenomže gólman jeho pokus vystihl a tak z toho nebylo nic. Domácí si ještě do konce poločasu vypracovali nejméně čtyři šance, ale akcie hostí držel nad vodou vynikající gólman Černý. První poločas tak skončil nejtěsnějším vedením domácích 1:0.

Vyrovnanější druhý poločas branku nepřinesl

V druhém poločase tlak domácí otupili hosté aktivní hrou a byli to oni, kteří si vytvořili mírnou převahu. Na obou stranách se střídali pěkné akce, na konci kterých hlavně vynikali oba gólmani a obrany tentokrát hrály prim. Hostům se po patnácti odehraných minutách povedl rychlý protiútok na konci, kterého zvonila tyč branky domácího Halvy. Když se konečně Černilov dostal na dostřel hostující brány, tak byl nepřekonatelnou překážkou Petr Černý. Jenomže to samé platilo i na straně druhé. Hosté si vypracovali dvě jasné gólovky, ale při obou skvěle zasáhl gólman Halva a tak se skóre pořád neměnilo. Nakonec tento stav vydržel až do konce zápasu a Černilov si tak připsal druhou výhru v řadě a navíc i druhou s obhájeným čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Trenér Obzina: Pěkný první poločas z naší strany, Jeníkovice měli s větším hřištěm problémy. Ve druhém už to byla spíš nakopávaná a marné dobývání obrany hostí. Jsem rád, že nám někteří diváci odpustili poslední propadáky a za chladného počasí dali přednost fotbalu před Velkou Pardubickou.

SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: Domácí nás v prvním poločase jasně přehrávali a my jsme si dokázali vypracovat pouze jedinou šanci. V druhém poločase jsme byli třicet minut lepším týmem, ale nedokázali jsme dát gól ani z nejvyloženější pozice. Dokázali jsme trefit pouze tyč, nebo jsme stříleli těsně vedle.



Sestavy


FK Černilov B
L. Halva [-] - P. Benák [-] , M. Šmied [-] (76. J. Dolejší [-] ) , M. Voltr [-] , M. Hlína [-] - R. Hypš [-] , J. Nápravník [-] (71. L. Voltr [-] ) , J. Havlas [-] , D. Církva [-] - P. Čapek [-] (46. A. Bouchal [-] ) , P. Jelen [-] -

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Kouba [-] (57. P. Látr [-] ) , V. Sláma [-] , J. Fišer [-] (87. O. Václavek [-] ) , P. Pražák [-] , S. Korvas [-] , J. Samek [-] (63. O. Šmída [-] ) , P. Válek [-] , M. Kouba [-] , M. Horák [-] (73. J. Podstata [-] ) , O. Šimůnek [-]

ŽK: 8. M. Kouba . ČK: 75. M. Kouba .
Hráči zápasu: M. Voltr , P. Benák - V. Sláma , P. Černý .
Místo: Černilov. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Ležík Matěj - TUREK Pavel (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.