Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek v Probluzi


0

Sedmá Probluz hostila na svém hřišti osmý Černilov. Forma obou týmů má v posledních zápasech stoupající tendenci a tak se dalo očekávat atraktivní utkání. Tyto předpoklady se naplnily a dá se říct, že kdo přišel, nelitoval. Odehrál se zápas plný šancí i gólů, kde až do konce nebylo jasné, který z týmů nakonec vyhraje. I když oba týmy zůstaly na svých pozicích, tak v této vyrovnané tabulce můžou ještě klidně skončit i na třetím místě.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly padly už v prvním poločase

Oba týmy vstoupily do zápasu velice aktivně a útoky převažovaly nad obranami. Černilov nastoupil pouze v jedenácti hráčích, bez možnosti střídání. Hned v úvodu zápasu poslal hostující Jelen milimetrovou přihrávku na Halvu, který nekompromisně zakončil, a hosté se ujali vedení 0:1. Netrvalo dlouho a opět padla další branka. Hostující Hlína poslal balón za domácí obranu, kam si naběhl Hypš a bylo to 0:2. Domácí byli jako opařený a se štěstím přestáli další dvě tutovky hostů, kdy se neprosadili Holeček s Halvou. Šanci pro domácí tým vykřesal krásnou brankou Kaplan, když se mu kousek za hranicí velkého vápna podařilo přelobovat gólmana Kollátora v bráně Černilova. Bylo to 1:2 a domácím se podařilo srovnat do šaten. V poslední minutě prvního poločasu měli domácí výhodu standardní situace a po centru, srovnal, Zvelebil, střelou na vzdálenější tyč. Poločas tak skončil 2:2 a nic nebylo rozhodnuté.

V druhém poločase brankostroj pokračoval

Úvod zápasu patřil opět hostům z Černilova, kteří se uvedli střelou do tyče Brixiho brány. Poté se ujali režie hry domácí a odměnou jim byla vedoucí branka Dobeše, který v závaru prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Poté se pro domácí stal nepřekonatelnou překážkou Kollátor v bráně Černilova a hosté se tak opět soustředili na útočení. A když hostující Havlas vyslal perfektní křížnou přihrávkou do úniku Halvu, tak domácí věděli, že je zle. Halva srovnal na 3:3 a to nebylo z jeho strany vše. Hypšův roh prošel na zadní tyč a hráč, který do velkého fotbalu nastoupil snad po sedmnácti letech a minulý týden poprvé (vychytal nulu) jako brankář, dnes s postu záložníka dovršil hattrick!!! Domácí opět prostřídali a vytvořili si závěrečný tlak. V závěru zápasu zahrál rukou ve vápně hostující hráč a rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch domácího celku. K exekuci penalty se postavil Lukáš Brixi a s přehledem ji proměnil. V závěru ještě mohli oba týmy strhnout vedení na svou stranu ze standardních situací, ale skóre se již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Tomáš Obzina: Před zápasem bychom bod brali. V útoku jsme nedokázali udržet míč a nemožnost střídání se na nás v závěru projevila, přesto jsme dokázali stav 2:3 opět otočit. Potvrdilo se, že v Probluzi končí zápasy divokým výsledkem, mimochodem první podzimní zápas byl podobný, když jsme vedli 3:1 a přesto prohráli 3:4.

FK Černilov B
Trenér Roman Vobejda: Divoké utkání, kde si cením toho, že když jsme prohrávali 0:2, tak jsme ještě do poločasu srovnali na 2:2. Remíza je asi spravedlivá.



Sestavy


AFK Probluz B
M. Brixí [-] - J. Klouček [-] , J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] (59. L. Brixí [-] ) - V. Kaplan [-] , J. Hrdlička [-] , R. Falta [-] (59. O. Hlávka [-] ) , Z. Novák [-] (75. L. Podsadlo [-] ) - J. Telinger [-] (75. M. Záruba [-] ) , M. Zvelebil [-]

FK Černilov B
V. Kollátor [-] - M. Šmied [-] , M. Voltr [-] , P. Benák [-] , M. Hlína [-] - P. Jelen [-] , R. Hypš [-] , J. Havlas [-] , L. Halva [-] - M. Holeček [-] , D. Bednář [-]

ŽK: 45. J. Dobeš - 38. R. Hypš , 80. M. Holeček , 87. J. Havlas .
Hráči zápasu: V. Kaplan , Z. Novák - L. Halva , R. Hypš .
Místo: Probluz. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ležík Matěj - TUREK Pavel (N), TICHÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.