Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra Sendražic


Branky


0

Šesté Sendražice hostily třetí Jeníkovice. Jelikož byl rozdíl mezi týmy pouze tříbodový, tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Utkání to bylo dramatické se spoustou gólovek a padlo v něm šest hezkých gólů. Po tomto zápase se Sendražice bodově dotáhly na Jeníkovice a můžou ještě pomýšlet na třetí příčku po podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase převaha domácích a remíza

Jeníkovice dorazily do Sendražic bez sedmi hráčů základní sestavy. Ani domácí tým sice nebyl kompletní, ale lépe se s tím vyrovnal a od začátku se ujal režie hry. Opět to byli hlavně útočníci domácího celku, kteří hráli hodně aktivně. Po dvaceti minutách oťukávání a náznaků nedotažených šancí z obou stran konečně uhodilo. Hostující gólman Černý vyrobil minelu, které okamžitě využil domácí Vrána a otevřel skóre utkání ve prospěch domácích Sendražic. Vedení domácím dlouho nevydrželo a opět v tom hlavní roli hrál gólman. Tentokrát to byl domácí gólman Petráček, který svou chybou nabídnul hostům vyrovnání. Míče se lehce zmocnil hostující Fišer a nabídnutou šancí nepohrdl. Bylo srovnáno na 1:1 a začínalo se od začátku. Až do konce poločasu měli míč častěji na kopačkách domácí, ale pozorně bránící hosté jim žádnou šanci proměnit nedovolili. To hostům se z brejku povedla jedna docela gólová šance, kdy Kinc nastřelil břevno. To bylo z prvního poločasu vše a tak skončil nerozhodným stavem pro obě mužstva.

V druhém poločase padaly góly hlavně do sítě Jeníkovic

Domácí tým se od začátku druhého poločasu tlačil do útoku, ale byli to hosté, kterým se jako prvním podařilo skórovat. V 53. minutě dostal Podstata dobrou přihrávku, která směřovala k domácímu vápnu. Za míčem šel hodně důrazně, získal ho pod kontrolu a poslal svůj tým do vedení, když nedal gólmanovi Petráčkovi šanci zasáhnout. Radost hostům z vedoucího gólu nevydržela ani dvě minuty a bylo srovnáno. Míč si převzal domácí Vítek a po skvělé individuální akci srovnal na 2:2. Domácí tým již nechtěl připustit žádné drama a ujal se režie hry. Velké problémy hostům dělali hlavně útočníci domácího celku. V 63. minutě si naběhl do vápna Hlavatý, kam letěla úplně přesná průniková přihrávka. Lukáš Hlavatý nezaváhal a utěšenou střelou vymetl šibenici Černého brány. Domácí vedli 3:2 a pořád tlačili na pilu. Odměnou jim byla další branka v 77.minutě, kterou vstřelil s absolutním přehledem dobře hrající Michalička. Do konce utkání se stav již nezměnil, i když se hostujícímu Pincovi ještě povedlo nastřelit tyčku Petráčkovi brány. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a připsali si do tabulky tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Spolupracovník redakce Michal Středa: Bylo to zasloužené vítězství našeho celku, kdy jsme byli po celý zápas lepším týmem. Když jsme v druhém poločase srovnali stav, pak již nebylo pochybností o našem vítězství.

SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce Libor Trubač: Chybělo nám ze sestavy sedm hráčů a tak hrálo vše, co mělo nohy a kopačky. Byli jsme pod stálým tlakem a hodně nás zlobili jejich šikovní hráči, co hráli v útoku. Škoda, že jsme déle neudrželi vedení 1:2. Výhra domácích je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
L. Petráček [-] - J. Vítek [-] (85. S. Špás [-] ) , J. Fedor [-] , J. Michalička [-] (80. J. Čížek [-] ) , J. Merxbauer [-] , P. Vrána [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , P. Hlavatý [-] , F. Vítek [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - J. Podstata [-] (75. P. Svoboda [-] ) , J. Fišer [-] , O. Václavek [-] (60. P. Válek [-] ) , P. Pražák [-] , V. Sláma [-] (83. J. Novotný [-] ) , P. Kinc [-] , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] , M. Horák [-] , M. Baše [-]

Hráči zápasu: P. Koval , J. Fedor - M. Baše , R. Andr .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kincl Václav - SATRANSKÝ Miloš (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.