Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlepšený výkon v druhém poločase přinesl Libřicím vítězství


0

Druhé Libřice hostily páté Smiřice a dalo se očekávat, že to bude zajímavé utkání. Oba týmy hrají útočný fotbal a potvrdilo se to i v tomto zápase. A i když se hosté ani jednou netrefili, tak při troše štěstí mohlo být vše jinak. Oba týmy si po tomto zápase potvrdily své stávající pozice v tabulce IV.A. třídy.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tlak hostí a gól Libřic

Od začátku zápasu se očekával tlak domácího týmu, ale spíše tomu bylo naopak. Hosté byli pohyblivější a snadněji se dostávali do šancí. Domácí působili těžkopádné a dost často nestíhali zastavovat útočné šance hostů ze Smiřic. Do dvou velkých šancí se dostal hostující Růžek, a kdyby je proměnil, kdoví jak by to ze zápasem dopadlo. Domácí tým posadila na koně branka po standardní situaci. Po dobrém centru z rohového kopu se prosadil Mildner. Hosté ho vůbec nebránili a tak pro něj nebyl problém přesnou hlavičkou rozvlnit síť za zády bezmocného gólmana Resla. Do konce poločasu měli hosté ještě jednu velkou šanci po rohu. Jenomže ani jeden z jejich útočníků nedokázal trefit odkrytou bránu. Poločas skončil 1:0 pro domácí, ale na šance ho zcela jednoznačně vyhráli hosté. Pro hostující tým byl jejich výkon příslibem do druhého poločasu.

Druhý poločas už ovládly Libřice

V kabině domácího celku asi proběhla pořádná bouře, protože do druhého poločasu nastoupil lépe koncentrovaný tým, který toho hostům už moc nedovolil. Hosté, kteří měli na střídání pouze jednoho hráče, postupně opadali a docházeli jim síly. Domácí tým toho dokonale využil vstřelením dalších branek. Nejdřív si Volter vybojoval míč a svou individuální akci zakončil střelou podél gólmana Resla a druhou brankou uklidnil svůj tým. Po druhém gólu hosté úplně odpadli a zápas se již jen dohrával. Třetí gól přidali domácí opět po rohovém kopu. Míč se po rohu odrazil ke kopačkám Horáka, který ho z voleje poslal přesně k tyči Reslovi brány. Do konce zápasu už žádná branka nepadla a tak ho domácí vyhráli 3:0. Libřice vyhrály hlavně díky zlepšenému výkonu v druhém poločase. Hosté ze Smiřic mohou pouze litovat neproměněných šancí v poločase prvním, ale bez vstřelené branky se vyhrávat nedá.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: V prvním poločase byli hosté lepším týmem, ale nedokázali proměnit svoje šance. Druhý poločas jsme odehráli lépe, po druhém gólu hosté odpadli a zápas se jen dohrával. Vstřelili jsme tři pěkné branky, ale výkonem jsme určitě nepřesvědčili.

SK Smiřice B
Spolupracovník redakce Jan Rezek: Z našeho pohledu jsme v prvním poločase měli tři velké šance a nedali jsme ani jednu. Při neobsazení hráče ve vápně jsme dostali gól a v druhém poločase byli domácí už lepší.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] - M. Zapadlo [-] (58. B. Niedoba [-] ) , L. Vostrovský [-] - M. Reich [-] - M. Daniš [-] (30. J. Horák [-] ) , D. Štefan [-] (69. J. Štrajt [-] ) , M. Šenk [-] , P. Hrubý [-] , D. Brzek [-] (79. P. Adamovič [-] ) , D. Volter [-] (83. L. Souček [-] )

SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , F. Šeda [-] , L. Nedomlel [-] , P. Holub [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] (83. J. Rezek [-] ) , R. Kunc [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Nagy [-]

ŽK: 60. P. Holub .
Hráči zápasu: L. Vostrovský , D. Brzek - O. Havel , P. Nagy .
Místo: Libřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ležík Matěj - ŠTRAJT Pavel (N), RUND Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.