4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota pod Libčany rozhodla o svém vítězství až v závěru zápasu


Branky


0

První Lhota pod Libčany hostila předposlední Probluz a měla to být hra kočky z myší. I když byl domácí tým o hodně fotbalovější, tak byl výsledek dlouho na vážkách a rozhodlo se až v závěru zápasu. Po tomto utkání si Lhota potvrdila svůj jednobodový náskok na prvním místě. Probluz se propadla až na poslední místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka domácích v prvním poločase

Hosté přijeli pouze s jedenácti hráči, a dokud jim stačily síly, tak statečně odolávali atakům domácího týmu ze Lhoty pod Libčany. I když byli domácí lepší a fotbalovější, tak se v koncovce neskutečně trápili. Jejich akce byly zdlouhavé a hlavně hodně nepřesné. Uklidnění na kopačky domácího týmu měla přinést úvodní branka po dvaceti odehraných minutách. Ve vápně hostů došlo k závaru, k odražené střele se první dostal domácí Čihák a pohotovou ránou rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Podsadla. Mimochodem to byl první zápas tohoto gólmana za Probluz. Vedoucí branka domácí tým vůbec neuklidnila a dál pokračoval v utrápeném výkonu. Hosty dvakrát podržel gólman Podsadlo a tak se šlo do kabin za hubeného jednobrankového vedení domácího týmu.

V druhém poločase hostům došly síly

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím přece jenom lépe. Do dvoubrankového vedení je po sedmi odehraných minutách poslal hlavou Srpek, když využil perfektního centru od rohového praporku. Hosté sice prohrávali 2:0, ale zápas nezdávali a i nadále pozorně bránili. A když už něco prošlo, tak byl na místě jejich nejlepší hráč, gólman Podsadlo. Domácím se dlouho nedařilo prosadit se proti zahuštěné obraně hostů. Až v závěru docházeli jedenácti statečným síly a Lhota pod Libčany toho dokonale využila. Patnáct minut před koncem se trefil Pavlis do odkryté brány, když mu míč na zlatém podnose předložil skvěle hrající Hegr, který nastoupil až v druhém poločase. Dvě minuty před koncem zápasu byl ve vápně faulovaný aktivní Hegr a rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil Skřivan a uzavřel skóre zápasu na konečných 4:0. Na toto vítězství se domácí hodně nadřeli, ale v konečném důsledku je zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Byli jsme fotbalovější, ale dlouho jsme se nemohli prosadit. I když jsme vyhráli 4:0, tak bylo naše vítězství hodně utrápené. Čekali jsme o hodně hladší průběh zápasu.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Až do 75.minuty to bylo otevřené utkání a poté to rozhodly dva rychlé góly domácích. Jenomže směrem dopředu jsme byli absoulutně bezzubí. Výhra domácích je naprosto zasloužená. Dobře zachytal Podsadlo, který nastoupil poprvé za náš tým.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] (77. P. Skřivan [-] ) , J. Pavlíček [-] , P. Čihák [-] , M. Mencák [-] - D. Švarc [-] , L. Švarc [-] (81. J. Tomáš [-] ) , L. Jedlička [-] , M. Pavlis [-] (75. R. Schuh [-] ) , J. Srpek [-] - V. Čihák [-] (46. D. Hegr [-] ) -

AFK Probluz B
Z. Podsadlo [-] - J. Klouček [-] , J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] - V. Hypský [-] , V. Kaplan [-] , Z. Novák [-] , J. Hrdlička [-] - F. Neumann [-] , M. Zvelebil [-]

ŽK: 53. L. Švarc - 8. J. Hrdlička , 74. J. Dobeš .
Hráči zápasu: L. Jedlička , D. Hegr - Z. Podsadlo .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - SÁS Milan (N), HALBERŠTÁT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.