2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice vydřely těsné vítězství


Branky


0

Poslední Probluz hostila druhé Libřice a mělo to být pro hosty snadné vítězství. Nakonec se ukázalo, že to vůbec tak snadné nebylo a domácí tým až do konce bojoval o body z tohoto zápasu. Po tomto utkání se Libřice na bod přiblížily první Lhotě pod Libčany a Probluz zůstala na osmé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hostí v prvním poločase

K zápasu se nedostavil delegovaný rozhodčí a tak ho po dohodě obou mužstev odpískal hráč domácího prvního mužstva Jiří Karlík. A obě mužstva se shodla na tom, že ten zápas zvládl bez větších komplikací a i bez karet. V prvním poločase byli lepší hosté, ale ta převaha nebyla nijak markantní, protože domácí stíhali včas zastavovat všechny nebezpečné akce Libřic a do gólovek je nepouštěli. Hosté se tak v prvním poločase dokázali prosadit pouze jednou a to v desáté minutě zápasu. To se k míči asi pět metrů za velkým vápnem dostal Horák a tvrdou střelou k tyči nedal gólmanovi Podsadlovi žádnou šanci. Ze strany hostů, to bylo v prvním poločase vše. A jelikož si ani domácí tým nevypracoval žádnou gólovku, tak se šlo do šaten za těsného vedení hostů z Libřic. Fotbal v prvním poločase trošku plakal!

Druhý poločas hrou nenadchnul, ale aspoň padaly góly

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, když po deseti odehraných minutách nastřelil břevno nádhernou ránou Hrdličky. O pět minut později už branka padla, ale na druhé straně. Na rychle rozehraný aut hostí si naběhl Brzek a prudkou střelou na zadní tyč rozvlnil síť za zády gólmana Podsadla. Obraz hry hodně pozměnil střídající hráč domácích Brixi. Již v 74.minutě našel přesným centrem nabíhajícího Telingera, který prostřelil gólmana Šlora v bráně hostí. Jenomže netrvalo ani minutu a hosté opět vedli o dva góly. Hostující Brzek vyslal průnikovou přihrávku na Šenka, který běžel sám na gólmana Podsadla. Ve svém sóle nezklamal a poslal svůj tým do vedení 1:3. V poslední minutě to byl opět domácí Brixi, který přesnou přihrávkou poslal do úniku Hrdličku. Ten nezaváhal a snížil na rozdíl jediné branky. Z krátkého závěrečného tlaku již domácí nic nevytěžili a tak si hosté odvezli tři body. V tomto zápase vytěžili hosté z minima maximum a spíše by mu slušela remíza.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Až když nastoupil střídající Brixi, tak jsme dostali hosty pod tlak a nebyli jsme od bodů daleko. Dnes nám opět zachytal gólman Podsadlo a je škoda, že jsme neuhráli aspoň remízu.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Odehráli jsme nejhorší zápas sezóny. Byla to prvotřídní holomajzna a dá se říct, že jsme utrpěli výhru. S fotbalem to z naší strany nemělo nic společného.



Sestavy


AFK Probluz B
Z. Podsadlo [-] - P. Košťál [-] , J. Klouček [-] , P. Kolakovský [-] , F. Kolovratník [-] - J. Hrdlička [-] , Z. Novák [-] , R. Falta [-] , V. Kaplan [-] (46. O. Hlávka [-] ) - J. Telinger [-] , L. Podsadlo [-] -

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] - L. Vostrovský [-] (54. J. Štrajt [-] ) , M. Zapadlo [-] - M. Reich [-] - D. Štefan [-] , J. Horák [-] , M. Šenk [-] , P. Hrubý [-] , D. Brzek [-] , B. Niedoba [-]

Hráči zápasu: Z. Podsadlo , L. Brixí - B. Niedoba .
Místo: Probluz. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - ŠPRÁCHAL Jiří (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.