2:2
(1:1)
43. P. Vrána
64. P. Vrána (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zajímavém zápase se rozešly oba týmy smírně


Branky


42. M. Zahradník , 81. M. Zahradník (p.) - 43. P. Vrána , 64. P. Vrána (p.)
0

Sedmé Libčany hostily na svém hřišti třetí Sendražice. Dle tabulkového postavení měli být hosté jasným favoritem zápasu, ale hráči Sendražic dobře věděli o síle Libčan, hlavně na domácí půdě. Zápas to nakonec i ukázal a odehrálo se velice vyrovnané utkání, ve kterém až do konce nebylo jasné, který z obou týmů vyhraje. Po tomto zápase zůstaly Libčany na sedmém místě a Sendražice se propadly o jednu příčku níž, na místo čtvrté.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl lepší domácí tým, ale na góly bylo vyrovnáno

Domácí vstoupili do zápasu o hodně aktivněji a překvapený hosté malinko nestíhali. Domácí byl lepší v kombinaci i ve zpracování míče. Jenomže co jim to bylo platné, když nebyli schopni proměnit žádnou ze svých šancí. Proti byla hlavně jejich vlastní střelecká nemohoucnost, ale také důsledná obrana hostí a jejich gólman Satranský. Vše podstatné z prvního poločasu se tak událo v posledních třech minutách. V 42.minutě se dostal domácí tým do vedení, když se prosadil Marek Zahradník. Ale jak se hosté za celý první poločas nedostali do žádné gólovky, tak teď za necelou minutu vyrovnali. Do samostatného úniku se dostal zkušený Petr Vrána a rozvlnil síť za zády gólmana Kociána. Hosté tak v prvním poločase vytěžili z minima maximum a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

V druhém poločase byl lepší hostující tým, ale domácím se podařilo vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili hosté o hodně lépe než do toho prvního a postupně si vytvořili územní převahu. Jejich tlak nebyl tak veliký, jako byl tlak Libčan v poločase prvním, ale přesto měli více ze hry. Odměnou jim byla vedoucí branka po hodině hry. Do vápna domácích se dostal Petr Vrána, pokryl si míč a domácí bek ho nešikovně fauloval. Rozhodčí vůbec nezaváhal a odpískal pokutový kop v prospěch Sendražic. Míč si na bílý puntík postavil sám faulovaný Petr Vrána, kterému bylo úplně šumafuk pravidlo, že faulovaný hráč by penaltu neměl kopat. A také to dokázal proměněním pokutového kopu. Sendražice vedly 1:2 a chtěly své vedení udržet až do konce zápasu. Jenomže domácí tým postupně stupňoval svůj tlak a odměnou mu byla vyrovnávací branka v 81.minutě zápasu. Tento zápas měl doposud pouze dva střelce a to se ani v tomto momentě nezměnilo. Vyrovnávací branku vstřelil opět Marek Zahradník a srovnal na konečných 2:2. Vzhledem k průběhu zápasu, je remíza asi zasloužená.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Sendražice
Spolupracovník redakce Michal Středa: V prvním poločase byli domácí jasně lepší, nám se naštěstí podařilo vyrovnat. V druhém poločase jsme byli lepší my a škoda, že jsme v závěru inkasovali. Musím ovšem uznat, že remíza je zasloužená.



Sestavy


SK Libčany B
V. Kocián [-] - J. Mokrý [-] , D. Řehounek [-] , T. Novák [-] , A. Barcic [-] , J. Mádlo [-] , J. Zikl [-] , M. Zahradník [-] , E. Novotný [-] , P. Jedlička [-] , M. Horáček [-] (46. M. Kroupa [-] )

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - J. Merxbauer [-] , P. Vrána [-] , L. Hlavatý [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , F. Vítek [-] , J. Vítek [-] , J. Modrý [-] , J. Michalička [-] , P. Hlavatý [-]

ŽK: 53. E. Novotný - 12. P. Vrána , 77. L. Hlavatý . ČK: 69. E. Novotný .
Hráči zápasu: M. Zahradník - P. Vrána .
Místo: Libčany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krejska Roman - SOUKUP Jiří (N), DUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.