P. Kvašinský 77.
J. Fedor 87. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třetí místo vyhrály Sendražice


Branky


77. P. Kvašinský , 87. J. Fedor (p.)
0

 

 

Čtvrté Sendražice hostily třetí Smiřice a byl to souboj o podzimní třetí stupínek na pomyslné bedně. Očekával se tuhý boj, což se potvrdilo. Smiřice až do konce zápasu bojovaly o lepší výsledek. Po tomto zápase si mužstva svá místa prohodila.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase velký tlak domácích bez gólového efektu

Celý první poločas byl ve znamení tlaku domácího mužstva. Hosté toho moc nepředvedli, protože se jim nedařilo držet balón a vůbec nezískávali odražené míče. Pár šancí si hosté i vytvořili, ale v cestě za gólem jim stál vynikající Satranský v bráně Sendražic. To domácí zahazovali vyložené šance jak na běžícím pásu. Takže v podstatě nejvíc práce měli oba gólmani. Do výborné šance se dostal domácí Vrána, ale hostující gólman ho vychytal. Vzápětí měl na noze gólovku Fedor, ale ani jemu nebylo přáno. V další tutovce se ocitnul Štorek, ale jeho tutová šance také neskončila v bráně. V poslední minutě prvního poločasu běžel sám na bránu Koval, ale dopadl stejně jako jeho spoluhráči. První poločas tak skončil bez branek a litovaly toho hlavně Sendražice.

V druhém poločase rozhodlo střídání trenéra Petráčka

 

V druhém poločase už tlak domácího mužstva opadl a hra se vcelku vyrovnala. Smiřice se také tlačily do zakončení, ale v tomto zápase byl Satranský zkrátka k nepřekonání. Dlouho se hrálo bez branek, až muselo přijít geniální střídání trenéra domácích Luboše Petráčka. V 72.minutě nasadil do hry Kvašinského, který se loni na stará kolena rozhodl začít s fotbalem. (Je ročník narození 1969) Kvašinský se trenérovi za důvěru odměnil gólem po pěti minutách na hřišti. Vrána zatáhl míč a předložil ho Kvašinskému, který se nemýlil a vstřelil svou první branku za Sendražice. Hosté si po obdrženém gólu vytvořili docela dobrý tlak, ale Satranského se jim překonat nepodařilo. Tři minuty před koncem se pískala penalta na Vránu. Pokutový kop proměnil Fedor a rozhodl tak zápas, protože po gólu už hosté rezignovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Spolupracovník redakce Michal Středa: Zajímavostí je, že za dnešní zápas jsme měli nejméně omluvenek z podzimu. Rozlučka přitáhla prostě všechny hráče. Zápas jsme dlouho nemohli rozhodnout, i když šancí jme na to, měli docela dost. Rozhodlo tak nasazení Kvašinského, který vstřelil svůj první gól za Sendražice. Zápas jsme vyhráli zcela zaslouženě a máme velikou radost z třetího místa po podzimní část. Chtěl bych poděkovat všem, co se u nás motají kolem fotbalu, za jejich pomoc a ochotu a hráčům za předvedené výkony v podzimní části sezony. Kluci ať si odpočnou a v příštím roce opět začneme.

SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Co k tomu říct. Gól jsme nedali. Když nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] (89. J. Čížek [-] ) , J. Fedor [-] , M. Štorek [-] (70. J. Michalička [-] ) , O. Zimmermann [-] , J. Merxbauer [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , P. Hlavatý [-] (65. O. Dus [-] ) , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] (72. P. Kvašinský [-] )

SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , F. Šeda [-] , J. Kulang [-] , P. Růžek [-] (67. P. Holub [-] ) , R. Kunc [-] , T. Lazarík [-] , M. Rund [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Nagy [-]

ŽK: 85. J. Modrý .
Hráči zápasu: M. Satranský , P. Kvašinský .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koza Vladimír - VÍTEK Jaroslav (N), SUCHÁNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.