0:1
(0:1)
25. D. Hegr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o krále podzimu vyhrála Lhota pod Libčany


Branky


25. D. Hegr
0

V posledním kole se nám to sešlo tak výborně, že se hrál zápas o podzimního mistra IV.A. třídy. Druhé Libřice přivítaly na svém hřišti první Lhotu pod Libčany a dal se očekávat nádherný souboj o první místo. Zápas měl skvělou diváckou kulisu a až do konce zápasu se hrálo o to, kdo toto utkání vyhraje. Po tomto zápase si Lhota pod Libčany upevnila první místo v tabulce a Libřice přezimují na místě druhém.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté

Úvod zápasu byl poznamenaný opatrností obou týmu. Ale dlouho to netrvalo a fotbalovější hosté přebrali iniciativu na své kopačky. Domácí nestíhali a Lhota je prakticky k ničemu nepustila. Prvním varováním pro domácí byla pěkná akce hostů, kdy si Marek Pavlis narazil s Vaškem Čihákem a po jeho střele zazvonilo břevno brány gólmana Šlora. Odměnou za tlak, byla hostům první branka utkání. Do obrany Libřic letěl dlouhý míč poslaný od hostujícího týmu. Domácí bek poslal malou domů gólmanovi Šlorovi a vůbec si nevšiml, že za tímto míčem sprintoval už ze své poloviny hostující Hegr. Pro Hegra pak už nebylo problémem uzmout balón ještě před gólmanem Šlorem a otevřít skóre zápasu v prospěch hostujícího celku. V poslední minutě prvního poločasu ještě běžel Srpek sám na bránu, ale překopl ji. První poločas tak vyhráli hosté 0:1 a jejich vedení určitě mohlo být i vyšší.

V druhém poločase si Lhota vedení pohlídala

V Kabině domácího týmu asi proběhla menší bouře, že takhle se o první místo nehraje a odpovídalo tomu i nasazení na hřišti v poločase druhém. Zlepšeným výkonem se domácím podařilo hru minimálně vyrovnat. Jenomže hosté ze Lhoty pod Libčany se prokázali jako velice vyzrálé mužstvo a do gólových šancí domácí tým skoro vůbec nepouštěli. A když už si Libřice nějakou tu šanci vypracovaly, tak v obraně hostů kralovali dva stopeři Tlučhoř s Pultarem, na kterých se lámaly všechny útočné akce domácího mužstva. Pořádný tlak si domácí vypracovali až v poslední pětiminutovce, kdy opravdu sevřeli hosty do kleští, a gól visel na vlásku. Hra se odehrávala málem jen ve vápně hostí, ale i přes několik slibných náznaků, se žádná gólovka neurodila a tak skončil zápas hubeným, ale přesto zaslouženým vítězstvím hostů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: První poločas patřil hostům. K ničemu nás nepustili, z několika šancí využili naší špatnou malou domů a dostali se do vedení. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale i přes naši snahu o vyrovnání si Lhota výsledek pohlídala a zaslouženě vyhrála. Nevím, jestli je dobře, že utkání o první místo píská nejslabší rozhodčí na okrese.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: V prvním poločase jsme byli fotbalovější a vytvořili jsme si i více gólovek. Škoda, že jsme proměnili jen jednu. Druhý poločas už to bylo vyrovnané, ale opravdový tlak měli domácí až v poslední tříminutovce zápasu. Naše výhra je zasloužená.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] - M. Zapadlo [-] - M. Reich [-] - M. Daniš [-] (46. D. Štefan [-] ) , M. Šenk [-] , P. Adamovič [-] , P. Hrubý [-] , D. Brzek [-] , B. Niedoba [-] (80. L. Souček [-] ) , J. Štrajt [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , M. Tlučhoř [-] , A. Pultar [-] (65. J. Vach [-] ) , J. Pavlíček [-] - J. Srpek [-] , L. Jedlička [-] , D. Švarc [-] , M. Pavlis [-] (70. L. Švarc [-] ) - D. Hegr [-] , V. Čihák [-] -

ŽK: 20. M. Daniš , 32. M. Zapadlo , 40. M. Šenk , 41. P. Hrubý - 30. V. Čihák , 60. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: M. Šenk - M. Tlučhoř , A. Pultar .
Místo: Libřice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pára Pavel - ŠTRAJT Pavel (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.