Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice si odvezly z Černilova všechny body


Branky


0

Sedmý Černilov hostil čtvrté Smiřice a domácí tým chtěl ukázat, že v zimě potrénoval a hlavně aby dal zapomenout na špatné podzimní výkony. Padesát přítomných diváků vidělo zajímavý zápas, ve kterém padlo pět gólů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté dvakrát vedli

 

Domácí tým byl posílen o dva hráč Áčka a tak si dělal naděje na plný bodový zisk. Od začátku si Černilov vynutil převahu. Jenomže již v páté minutě se hostům podařilo vstřelit branku, kterou dal Skalický. Smiřice vedly 0:1 a domácímu týmu to chvilku trvalo, než se vzpamatoval. Domácí postupně přidávali na tlaku a odměnou jim byla vyrovnávací branka. Po deseti minutách od obdržené branky našel Obzina přesnou přihrávkou Markoviče, kterému se podařilo překonat dobře chytajícího gólmana Resla. Tlak domácích byl docela výrazný a hosté se bránili odkopy. Rána domácího Církvi letěla vedle a svou tutovku spálil Jelen. V 31.minutě chyboval domácí gólman Zachara a toho využil hostující Šulc a opět poslal Smiřice do vedení. Pár brejků se ještě povedlo domácímu Markovičovi, ale všechny mu pochytal výborný Resl. Poločas tak skončil lépe pro hosty.

 

 

 

V druhém poločase tempo hry opadlo

 

Začátek druhého poločasu byl v režii domácího týmu. Postupem času hra upadala do průměru a oba týmy přestávaly běhat. Byla z toho spíše taková chodící kopaná. V 64.minutě se domácím povedla pěkná akce, na jejímž konci byl Markovič, který hezky přeloboval hostujícího gólmana Resla. Bylo srovnáno na 2:2 a diváci očekávali závěrečný tlak domácích a výhru. Jenomže když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, tak se hostům povedl brejk a Lazarík křížnou střelo ke vzdálenější tyči, nedal gólmanovi Zacharovi žádnou šanci. Tým smiřického béčka si tak z Černilova odvezl  všechny body a domácím nezbylo nic.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Trenér pan Obzina Tomáš: Do zápasu jsme vstoupili s optimismem, který nám ale dlouho nevydržel. Převaha byla k ničemu, když nás srazila chyba gólmana při druhé brance a hlavně nemohoucnost vstřelit branku.




Sestavy


FK Černilov B
P. Zachara [-] (46. J. Podstata [-] ) - M. Šmied [-] , M. Voltr [-] , J. Havlas [-] , V. Hlaváč [-] (89. J. Dolejší [-] ) - A. Bouchal [-] (90. J. Taclík [-] ) , M. Štěnička [-] (61. F. Dědek [-] ) , D. Církva [-] , T. Obzina [-] (60. P. Čapek [-] ) - T. Markovič [-] , P. Jelen [-] -

SK Smiřice B
T. Resl [-] - F. Šeda [-] , J. Skalický [-] (74. J. Hochsteiger [-] ) , D. Šulc [-] , P. Růžek [-] (83. V. Holínský [-] ) , R. Kunc [-] (66. L. Gorol [-] ) , T. Lazarík [-] , M. Rund [-] , O. Havel [-] , J. Kulang [-] , P. Nagy [-]

ŽK: 40. M. Šmied , 55. J. Havlas , 70. D. Církva .
Hráči zápasu: T. Markovič - T. Resl , J. Skalický .
Místo: Černilov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ležík Matěj - HOLEČEK Martin (N), SKOŘEPA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.