0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice nedokázaly proměnit ani penaltu


Branky


0

Druhé Libřice hostily páté Jeníkovice. Pokud chtěli domácí udržet kontakt s čelem tabulky, tak potřebovali v tomto zápase naplno bodovat. Jenomže první jarní kola jsou ošidná a stát se může ledacos. To se také potvrdilo a zrodilo se první překvapení kola.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze řada nepřesností

 

Do zápasu vstoupily Libřice s odhodláním vstřelit co nejdřív branku. Jenomže hostům se od začátku dařilo eliminovat útočnou hrozbu domácích a tak se dlouho nic nedělo. Postupem času se hra vyrovnala a dalo by se dokonce říct, že hosté byli mírně lepší. Oba týmy si v prvním poločase vytvořily dva náznaky šancí, ale nic z toho nebylo. Hru provázela řada nepřesností a domácí hráli bez nasazení a pohybu. První poločas se odehrál bez branek a bylo jasné, že v kabině domácích bude bouřka. Protože takhle se hrát nedá.  

 

 

 

 

 

V druhém poločase neproměnily Libřice penaltu

 

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým jako vyměněný a přitlačil Jeníkovice na jejich půlku. Hosté sice úspěšně odolávali atakům domácího mužstva, ale v některých fázích zápasu už fyzicky nestačili a tak se domácí dostali i k zakončení. Jenomže Jeníkovice měly v bráně nepřekonatelného gólmana Černého. V 87.minutě nestačil předstoper hostí na útočníka domácích a tak si ve vápně pomohl rukama a shodil ho na zem. Úplně jasnou penaltu  rozhodčí nepřehlédl a zcela po právu ji odpískal. Jenomže hvězda dnešního zápasu gólman Černý penaltu vyrazil a zachránil tak pro svůj tým velice cennou remízu. Z Libřic se body totiž jen tak vozit nebudou. Vzhledem k výkonu z prvního poločasu a neschopnosti dát gól, je remíza naprosto zasloužená.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce pan Jan Štrajt: Utkání plné nepřesností. V prvním poločase byli hosté lepší, my jsme hráli hrozně, bez nasazení a bez pohybu. Druhý poločas se odehrál na polovině soupeře, nějaké náznaky šancí jsme měli, ale nedokázali jsme pořádně zakončit, a když jsme těsně před koncem neproměnili penaltu, skončil zápas remízou.

SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce pan Libor Trubač: Libřice byly po celý zápas mírně lepším týmem, ale nám se dařilo eliminovat jejich útoky. V druhém poločase nás domácí hodně zatlačili, ale gól nám nedali. A když v 87.minutě chytil náš gólman Černý penaltu, tak bylo jasné, že si z Libřic odvezeme cenný bod za bezbrankovou remízu



Sestavy


SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Mildner [-] , M. Reich [-] - - M. Šenk [-] , P. Ličman [-] , P. Hrubý [-] , L. Vostrovský [-] , M. Hrabě [-] , P. Hejzlar [-] , D. Volter [-] , B. Niedoba [-] (68. D. Štefan [-] )

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Látr [-] , M. Kouba [-] (85. P. Válek [-] ) , J. Fišer [-] , P. Pražák [-] , S. Korvas [-] , O. Šmída [-] (46. D. Rücker [-] ) , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] , M. Horák [-] , M. Šedina [-]

Hráči zápasu: M. Reich - P. Černý , M. Šedina , M. Horák .
Místo: Libřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MERBS Rudolf - ŠTRAJT Jan (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.