2:1
(1:1)
10. P. Jelen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkovice přehrály Černilov


Branky


40. P. Pražák , 70. P. Látr - 10. P. Jelen
0

Páté Jeníkovice hostily sedmý Černilov. Jeníkovice chtěly na domácím hřišti potvrdit dobrý bod získaný v Libřicích, ale Černilov chtěl odčinit domácí porážku ze Smiřic. Padesát pět přítomných diváků vidělo zajímavá zápas, kde každý chvilku, tahal pilku…

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločase vedení neudrželi

Do zápasu vlétl Černilov jako velká voda a domácí nevěděli, co mají hrát. Černilov byl jasně lepší a už po deseti minutách hry se ujal vedení. Po dlouhém výkopu za obranu domácích, se k míči dostal hostující Jelen a s přehledem překonal domácího gólmana Černého. Hosté se ujali vedení 0:1 a dál pokračovali v náporu. Až do třicáté minuty si Černilov vypracoval minimálně tři ložené šance, ale ani jednu z nich jeho hráči neproměnili. V 40.minutě se snášel do vápna hostí centrovaný míč, který hostující obrana odvrátila přímo k domácímu Pražákovi, který srovnal na 1:1. první poločas tak skončil remízou, i když nikdo by se nedivil, kdyby hosté vedli 1:4.

V druhém poločase rozhodli domácí o své výhře

Do druhého poločasu provedl domácí trenér dvě změny. Posílil zálohu a hned to bylo znát. Domácí zjednodušili hru a hostům se najednou přestala dařit kombinace. Jeníkovice začaly tlačit a odměnou jim byla branka na 2:1. Po rohovém kopu se míč odrazil k Látrovi, který si všiml vybíhajícího gólmana a šikovně ho přeloboval. Černilovští vrhli všechny síly do útoku a pro domácí se otevírali okénka v obraně hostí. Hosté vpředu soupeře překvapit už nedokázali a čelili četným brejkům, ze kterých ovšem domácí také neskórovali. Zápas tak skončil těsnou výhrou domácího týmu a vzhledem k výkonu z druhého poločasu, asi i zaslouženou.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce pan Libor Trubač: Prvních 30 minut byl Černilov lepším týmem a kombinace jejich mladších hráčů nám dělala problémy. Do druhého poločasu jsme posílili zálohu a byli jsme lepším týmem. Kluci si vítězství odbojovali.

FK Černilov B
Trenér pan Tomáš Obzina: V prvních dvaceti minutách jsme byli jasně lepší a domácí na naši hru nemohli najít recept. Bohužel jsme nedokázali využít další minimálně tři tutovky, za to domácí potrestali jediné zaváhání naší obrany a to je společně s úspěšným prostřídáním do druhé poloviny nakoplo. Vpředu jsme soupeře už překvapit nedokázali, čelili jsme četným brejkům a nakonec inkasovali po rohu a smolně odraženém míči.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Látr [-] , M. Kouba [-] (88. O. Václavek [-] ) , J. Fišer [-] , P. Pražák [-] , D. Rücker [-] , J. Samek [-] (46. Z. Schüler [-] ) , P. Válek [-] (46. O. Šmída [-] ) , R. Andr [-] , M. Horák [-] , O. Šimůnek [-]

FK Černilov B
J. Ruml [-] - M. Šmied [-] , M. Voltr [-] , J. Havlas [-] , F. Dědek [-] - V. Hlaváč [-] , A. Bouchal [-] , D. Církva [-] (75. J. Podstata [-] ) , T. Obzina [-] - J. Čapek [-] (88. D. Bednář [-] ) , P. Jelen [-] -

ŽK: 41. J. Samek - 41. T. Obzina , 73. D. Církva .
Hráči zápasu: M. Kouba , J. Fišer , R. Andr - J. Ruml .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Vlachý Michal - NOVOTNÝ Jaroslav (N), TUREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.