Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sendražice vyhrály díky zlepšené hře v druhém poločase


0

Čtvrté Sendražice hostily druhé Libřice a oba týmy toužily po prvním jarním vítězství. Domácí to na svém menším hřišti umí a tady to má každé mužstvo těžké. Padesát šest přítomných diváků bylo nakonec spokojeno, protože vidělo šest krásných branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase po dvou gólech na každé straně

 

Domácím se povedl vstup do zápasu. Hned v úvodu prvního poločasu dostaly Sendražice výhodu přímého kopu z velice dobré pozice. K míči se postavil Fedor a pěknou střelou překvapil gólmana Adamoviče, který byl duchem asi ještě v kabině. Domácí vedli 1:0, ale hosté dokázali srovnat na 1:1 a také velice podobně, jako Sendražice. Hostující Hejzlar zahrával trestňáček, který k překvapení gólmana Satranského, skončil v bráně. A po dvaceti minutách se opět měnilo skóre zápasu. Tentokrát šli do vedení hosté, kteří předvedli nádhernou kombinaci na tři přesné a rychlé přihrávky. Na konci akce byla střela Šenka do horního růžku Satranského brány. Tentokrát vedou hosté 1:2 a je řada na domácích aby s tím něco udělali. A opravdu se to povedlo. Po rychlém brejku se prosadil svou druhou brankou v zápase Fedor a srovnal na 2:2. První poločas bohatý na góly, tak skončil zaslouženou remízou.  

 

 

 

 

 

V druhém poločase hosté odpadli

 

Druhý poločas se hostům vůbec nepodařil, ale velikou zásluhu na tom měl domácí tým. Sendražice totiž přitlačily na důrazu a ovládly střed hřiště. A když se domácím podařila perfektní kombinace, zakončená nádhernou brankou Vrány na 3:2, tak to s Libřicemi nevypadalo vůbec dobře. Snaha Libřic o vyrovnání byla vidět, ale domácí tým se vezl na vítězné vlně. Konečnou tečku za střeleckou potencí svého týmu, dal domácí Fedor, který tak završil svůj Hattrick!! Sendražice vedly 4:2 a do konce zápasu se už skóre nezměnilo. Vítězství domácích je naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Vedoucí mužstva pan Michal Středa: První poločas byl na šance i góly vyrovnaný a remíza byla zasloužená. V druhém poločase jsme hosty přehráli a dotáhli zápas do vítězného konce.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce pan Jan Štrajt: Utkání jsme si prohráli sami. První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme byli horším týmem. Domácí využili naše neskutečné chyby a nastříleli nám čtyři góly.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , M. Štorek [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] (85. J. Čížek [-] ) , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , J. Michalička [-] , J. Modrý [-] , F. Vítek [-]

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Mildner [-] - D. Štefan [-] , P. Ličman [-] , P. Hrubý [-] , L. Vostrovský [-] , M. Hrabě [-] , P. Hejzlar [-] , D. Volter [-] , B. Niedoba [-] (76. D. Brzek [-] ) , M. Šenk [-]

ŽK: 63. O. Zimmermann , 90. J. Čížek - 71. D. Brzek , 75. M. Hrabě , 80. M. Šenk .
Hráči zápasu: M. Satranský , J. Fedor - L. Vostrovský .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Pára Pavel - MERXBAUER Jakub (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.