2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov opět nedokázal zvítězit


Branky


0

Osmý Černilov hostil sedmou Probluz a domácí tým toužil konečně poprvé na jaře zvítězit. Jenomže Probluz se na jaře prezentuje velice dobrou hrou a ještě neprohrála. Probluz v Černilově prokázala své kvality a dokázala hrát až do konce zápasu vyrovnanou partii.

 

Tento zápas chtějí hráči Probluze, i s vedením klubu, věnovat památce jejich spoluhráče Lukáše Podsadla, který v průběhu zápasu tragicky zahynul při autonehodě při cestě domů. Za redakci se připojujeme. Čest jeho památce!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadili pouze hosté

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si i první šanci v zápase. V 8.minutě poslal Šmied pas na Jelena, ale ten sám proti gólmanovi Tichému ani nadvakrát neuspěl. Po necelé čtvrthodině hry se hostům povedla nádherná kombinace, kdy Novák přihrál na křídlo Zvelebilovi, který přesným pasem před bránu, vybídl ke skórování spoluhráče Telingera. Telinger nezaváhal a střelou z jedné překonal gólmana Rumla. Od té doby se hosté zatáhli a spoléhali na brejky. U domácích nastalo marné dobývání hostující brány. A když už se domácí konečně dostali k zakončení, tak v bráně byl neprůstřelný Tichý. První poločas tak skončil těsným vedení hostí a domácí mohli přemýšlet, jakým způsobem otočit zápas.

Druhý poločas vyhráli domácí, ale dalo to jen na remízu

Průběh druhého poločasu se nepovedl ani jednomu z týmů. Nudná a nepřesná hra odpovídala postavení obou týmů v tabulce. Ale nakonec přece jen začali padat góly. V 60.minutě dostali domácí výhodu standardní situace ze strany hřiště. Přesný centr si našel na zadní tyči, nikým nehlídaného Tomáše Obzinu, který pohodlně srovnal na 1:1. Jenomže domácím vedení dlouho nevydrželo. Hosté si převzali míč na pravé straně, rychle se prokombinovali na levou. Poté přišel pas těsně před vápno, na osamoceného Zvelebila. Domácí hráči reklamovali ofsajd, jenomže ten nebyl. Proti Zvelebilovi vystartoval domácí gólman Ruml, ale Zvelebil, ho nádherným obloučkem přeloboval a opět poslal hosty do vedení. Domácí vrhli všechny síly do útoku a odměnou jim byla vyrovnávací branka v 85.minutě. Domácí Holeček důrazně prošel až k vápnu, přihrál na volného Tomáše Obzinu, který přesnou střelou na vzdálenější tyč, nedal gólmanovi Tichému žádnou šanci. Do konce zápasu už branka nepadla a tak se oba týmy rozešli smírně po remíze 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Trenér Tomáš Obzina st.: Rozpačité výkony pokračují. Soupeř hrál jednodušeji a účelněji. Přitom věkový průměr Probluze byl daleko vyšší. To je pro budoucnost varující. U nás se kromě Obziny ml. nikdo střelecky neprosadil.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: V prvním poločase jsme hráli dobře a dostali se do vedení. Škoda že se nám nepodařilo udržet vedení až do konce zápasu. Ale remíza je asi spravedlivá. Tento zápas bychom rádi věnovali našemu spoluhráči Lukáši Podsadlovi, který v době zápasu tragicky zahynul na cestě domů.



Sestavy


FK Černilov B
J. Ruml [-] - M. Šmied [-] (28. V. Hlaváč [-] ) , J. Havlas [-] , F. Dědek [-] - J. Nápravník [-] (68. P. Benák [-] ) , A. Bouchal [-] , D. Církva [-] , T. Obzina [-] - J. Čapek [-] (60. M. Holeček [-] ) , P. Jelen [-] - M. Voltr [-]

AFK Probluz B
M. Tichý [-] - P. Prostředník [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] , J. Dobeš [-] - V. Kaplan [-] , R. Falta [-] (46. M. Brixí [-] ) , Z. Novák [-] (84. V. Hypský [-] ) , D. Beneš [-] (80. J. Telinger [-] ) - J. Telinger [-] , M. Zvelebil [-]

ŽK: 11. M. Voltr - 27. J. Telinger .
Hráči zápasu: T. Obzina - M. Tichý .
Místo: Černilov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: MERBS Rudolf - TACLÍK Jan (N), BRIXÍ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.