3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice na jaře konečně zabraly


Branky


0

Druhé Libřice hostily šesté Libčany. Libřicím se na jaře prozatím vůbec nedaří a v domácím prostředí chtěly konečně urvat tři body. Hosté přijeli do Libřic ověnčeni skalpem prvního týmu tabulky a s velikým sebevědomím. Nakonec se odehrál dramatický zápas, který rozhodl až střídající hráč.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla až v závěru prvního poločasu

Utkání se hrálo na mokré trávě, která nepřispívala k technické hře ani jednoho z obou mužstev. K překvapení domácího týmu i diváků, to byli hosté, kteří se ujali režie zápasu. Domácím se podařil první vážnější protiútok až v 13.minutě. Útočník domácích se už dostával do vyložené gólovky, když ho srazil hostující obránce Tomáš Novák. Rozhodčí ani na okamžik nezaváhal a odpískal faul a ukázal Novákovi červenou kartu. Domácím se tak naskytla příležitost ke skórování z přímého kopu a navíc i dlouhá přesilovka. Z trestňáku se domácí neprosadili a kupodivu na hřišti nebylo znát, že hosté hrají o desíti. Jediná branka prvního poločasu padla šest minut před jeho koncem. Domácí Hrabě vyhrál souboj s obráncem hostí a pěknou střelou nedal gólmanovi Červenkovi šanci. První poločas tak vyhráli domácí 1:0.

Druhý poločas i zápas rozhod střídající Souček

V druhém poločase se očekával tlak domácích proti oslabenému mužstvu hostí, ale ten nepřišel. Byly to naopak Libčany, kterým se podařilo vyrovnat. V 49.minutě se prosadil hostující Mokrý a srovnal stav zápasu na 1:1. Trápení domácího týmu pokračoval dál a dlouho se nedokázal prosadit. Hra domácích byla nepřesná, bez nasazení i bez pohybu. Domácí trenér sáhl v 62.minutě ke střídání a prokázal tím šťastnou ruku. Po čtvrthodině rozkoukávání se domácí Souček dostal do své první šance a hned ji proměnil. Domácí vedli 2:0 a hned se jim lépe dýchalo. Neuběhlo ani deset minut a Souček skóroval podruhé a definitivně tak pohřbil naděje hostů na dobrý výsledek. Libčany vůbec neodehrály špatný zápas a to i přes to, že skoro celé utkání hrály o jednoho hráče v poli méně.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Hosté hráli jednoduše, velice chytře a byli fotbalovější než my. Vůbec nebylo poznat, že hrají téměř celý zápas v deseti. Naše hra byla nepřesná, bez nasazení a bez pohybu. Nakonec jsme měli štěstí, když střídající Souček dvěma góly v závěru zajistil první jarní vítězství.




Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - M. Reich [-] - D. Štefan [-] , M. Šenk [-] , P. Ličman [-] , M. Hrabě [-] (80. M. Daniš [-] ) , M. Zapadlo [-] (75. D. Brzek [-] ) , P. Hejzlar [-] , D. Volter [-] , B. Niedoba [-] (75. J. Mildner [-] ) , L. Vostrovský [-] (62. L. Souček [-] )

SK Libčany B
P. Červenka [-] - J. Bouček [-] (46. V. Kocián [-] ) , J. Kotrč [-] , J. Fejgl [-] , M. Zahradník [-] , D. Řehounek [-] , J. Mokrý [-] , J. Zikl [-] , E. Novotný [-] , T. Novák [-] , M. Kroupa [-]

ŽK: 62. M. Šenk - 57. M. Zahradník . ČK: 13. T. Novák .
Hráči zápasu: P. Ličman , L. Souček .
Místo: Libřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Krejska Roman - ŠTRAJT Pavel (N), MEJSTŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.