1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas kola skončil remízou


Branky


0

Páté Jeníkovice hostily ve šlágru kola třetí Sendražice. Jeníkovice na jaře ještě neprohrály, ale hosté ze Sendražic odehráli dvě kvalitní utkání s vedoucími týmy tabulky. Zápas nakonec splnil očekávání a byl dramatický až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase množství neproměněných šancí u obou týmů

Od začátku zápasu to byla překopávaná z jedné půlky na druhou a hrála se spíše kopaná, než fotbal. Hodně tomu napomáhal těžký podmáčený terén. V deváté minutě dostali hosté výhodu přímáku na půlící čáře. Než se domácí vzpamatovali, tak hosté rychle rozehráli a na tři doteky se dostali až do vápna, kde si míč přebral Vrána a ač tísněn, dokázal skórovat na zadní tyč Černého brány. Hosté vedli 0:1 a domácí se snažili prosadit kombinační hrou. V 38.minutě se domácímu týmu povedla pěkná akce, kdy Rücker výborně přečetl hru, vypíchl míč a přihrál ho Fišerovi. Fišer vystřelil z hranice penalty přesně k tyči a rozvlnil tak síť za zády bezmocného gólmana Satranského. Bylo srovnáno na 1:1. Na konci prvního poločasu se vřítil do vápna hostující Vrána a byl nemilosrdně podkopnut domácím bekem. K údivu všech, dokonce i domácích, zůstala píšťalka rozhodčího Dostála němá. Celý první poločas byla hra vyrovnaná a oba týmy měly pár šancí na skórování, takže poločasová remíza byla spravedlivá.

V druhém poločase hosté tlačili a gól se jim vstřelit nepodařilo

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým oslaben o dva klíčové hráče. Musel vystřídat stoper Andr, který řídil hru obrany a útočník Milan Kouba st., který dokázal vepředu podržet balón, a to pak domácím chybělo. Hosté se v druhém poločase chopili dirigentské taktovky a až do konce zápasu byli lepším týmem. Sendražice se hodně snažily o vstřelení gólu, a když se jim to konečně Kovalem podařilo, tak branka nebyla uznána pro ofsajd. Domácí tým se už k zakončení vůbec nedostával a soustředil se hlavně na bránění. Deset minut před koncem zápasu se dostávali hostující Vrána do jasné gólovky a tak za záchrannou brzdu zatáhl Milan Kouba ml. a poroučel se pod sprchy. Z následného trestňáku se hostům skórovat nepodařilo. Hostům se nakonec pevnou obranu domácích v čele se skvělým gólmanem Černým, nepodařilo překonat. Zápas tak skončil remízou 1:1 a hosté odjížděli s trpkým pocitem, že měli mít body tři.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: V prvním poločase to byla spíše kopaná, než fotbal. Z naší strany to bylo spíše o více nahrávkách a ze strany hostí a rychlém přechodu do útoku. První poločas byl vyrovnaný, ale v druhém nás hosté ze Sendražic přehráli. S remízou jsme spokojeni.

TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ale k nepochopení nás i domácích, nám rozhodčí Dostál, který podal velice špatný výkon, upřel jasnou penaltu. V druhém poločase to bylo marné dobývání domácí brány. A když už jsme branku vstřelili, tak nám nebyla uznána. Škoda ztracených dvou bodů.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - D. Rücker [-] , M. Kouba [-] (46. J. Samek [-] ) , J. Fišer [-] , P. Pražák [-] , Z. Schüler [-] , P. Látr [-] , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] (42. O. Šmída [-] ) , M. Horák [-] , M. Kouba [-]

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Hlavatý [-] , P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , M. Štorek [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , J. Modrý [-] , F. Vítek [-]

ŽK: 30. F. Vítek . ČK: 80. M. Kouba .
Hráči zápasu: D. Rücker - J. Fedor , P. Vrána .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dostál Milan - TRUBAČ Libor (N), MICHALIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.