Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sendražice nedělily Černilovu bůra


0

Třetí Sendražice hostily osmý Černilov. Domácí tým chtěl potvrdit dobrou jarní formu a získat všechny body. Hosté z Černilova měli původně také plány na tříbodový zisk, ale přijeli k zápasu pouze se základní jedenáctkou. Padesátka přítomných diváků se fotbalem přesto bavila a viděla pět pěkných vstřelených gólů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Hostující tým dal dohromady pouze jedenáct hráčů a pouze v úvodu zápasu dokázal domácím vzdorovat. Sendražicím se nedařilo vstřelit branku a tak jim k tomu paradoxně pomohli hosté, když si ukázkovou vlastní branku vstřelil hostující Havlas. Domácí tým se uklidnil a přitlačil hosty na jejich polovinu. K druhé brance domácích opět přispěl hostující hráč, když za kritiku rozhodčího byl nařízen trestný kop v prospěch domácího mužstva. Po zahraném trestňáčku se trefil Ziegler, když přesnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi Podstatovi, žádnou šanci. Domácí vedli 0:2 a nadále útočili. Do konce poločasu přidaly Sendražice i třetí gól, když se po pěkné akci trefil Petr Vrána. První poločas tak domácí vyhráli tříbrankovým rozdílem a v druhém se nadali očekávat žádné komplikace.

V druhém poločase oslabený tým hostí už odpor nekladl

Do druhého poločasu vstoupili domácí s tím, že brzy vstřelí druhou branku a utkání definitivně rozhodnou. Hosté z Černilova dlouho odolávat nevydrželi, protože se jim navíc zranil obránce Šmied a i střední záložník Obzina. Oba hráči utkání dohráli se sebezapřením. Sendražice vstřelily ještě dva góly, když se trefili Petr Koval s kapitánem Fedorem. V celém průběhu druhého poločasu, se domácí hráči předháněli v tom, kdo by si chtěl dát gól. Jenomže v té přemíře snahy, aby si každý hráč vstřelil gól, se vlastně spoustě hráčům, gól vstřelit nepodařilo. Černilovu slouží ke cti, že zápas dohrál a až do konce zápasu se jeho hráči snažili hrát fotbal. Do koloritu zápasu bohužel svým výkonem nezapadl rozhodčí Merbs, který podal nejslabší výkon na hřišti. Sendražice zápas dotáhly k pětibrankovému vítězství a upevnily si třetí příčku v tabulce.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: Proti oslabenému týmu hostí, jsme měli výhodu. K prvnímu gólu nám hosté pomohli a od té doby to už byla jednoznačná záležitost. Naši hráči se v druhém poločase předháněli, kdo z nich ještě vstřelí gól. Naše výhra je naprosto zasloužená.

FK Černilov B
Trenér Tomáš Obzina: V oslabené sestavě bez možnosti střídání. Se sebezapřením hrál (druhý poločas spíš kulhal) Šmied, Stejně tak Obzina ml. dohrával zápas se zraněním. První gól byl vlastní, druhý po přísně odpískaném nepřímém kopu za kritiku spoluhráče, i na třetí jsme domácím nahráli my. Po změně stran nás od vyššího přídělu zachránil brankář. Jak zápas ohodnotil místní divák. " Byl to anitfotbal, ale alespoň byla sranda a pivo u něj chutnalo."



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - J. Merxbauer [-] (36. O. Dus [-] ) , P. Hlavatý [-] (67. S. Špás [-] ) , J. Fedor [-] , M. Štorek [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , J. Modrý [-] , F. Vítek [-]

FK Černilov B
M. Šmied [-] , J. Havlas [-] , V. Hlaváč [-] - T. Obzina [-] , D. Církva [-] - J. Čapek [-] , P. Jelen [-] - M. Voltr [-] , M. Holeček [-] , D. Bednář [-] , J. Podstata [-]

Hráči zápasu: O. Zimmermann , P. Koval - M. Holeček .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MERBS Rudolf - VRÁNA Petr (N), BENÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.