Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkovice už dotáhnout nestihly – Padlo krásných devět branek


0

Páté Jeníkovice hostily šesté Smiřice. Oba týmy hrají útočný fotbal, což se potvrdilo i v dnešním zápase. Čtyřicítka přítomných diváků se bavila nádherným fotbalovým představením, ve kterém padlo devět gólů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí pořád dotahovali

Od začátku zápasu se obě mužstva vrhla do útočení a moc se nebránilo. Do vedení šli hosté ze Smiřic, když Růžek dostal do běhu přihrávku a své sólo bezpečně proměnil. Hosté vedli 0:1 a po chvilce to bylo pro domácí ještě horší. To se k míči dostal hostující Kvaček a utěšenou střelou za hranicí vápna, nedal gólmanovi Černému žádnou šanci. Domácí to nezabalili a odpověděli nejenže gólem, ale překrásným gólem. Tentokrát napřáhl domácí Fišer a jeho nádherná střela se třepetala v síti hostujícího gólmana Resla. Domácí snížili na 1:2 a byli na řadě opět hosté. Hostující Kvaček si převzal míč za půlkou, posunul si ho k bráně a jeho dělovka opět končí v síti gólmana Černého. Hosté vedli 1:3 a završili tím velice dobrou dvacetiminutovku svého týmu. Poté převzali taktovku domácí a začali útočit a vytvářeli si standardní situace. Na 3:2 snížil po rohu Kouba hlavou a opět po rohu a opět hlavou, Korvas vyrovnal na 3:3. První poločas tak skončil zaslouženou remízou a padaly v něm nádherné góly.

V druhém poločase měli gólově navrch hosté

Druhý poločas už nebyl tak divoký jako ten první. Tempo hry značně opadlo, dokonce by se dalo říct, že se chvílemi hrál chodící fotbal. Ale neustal apetit obou mužstev po gólech. Domácí vytvořili závar před Reslovou bránou, ale nedokázali míč dotlačit do brány. Hosté toho využili k rychlému protiútoku, kdy Kulang běžel sám na gólmana Černého a podařilo se mu ho překonat. A hosté opět vedou, tentokrát 3:4. Jsou to opět hosté ze Smiřic, kteří se opět dostávají do dvoubrankového vedení. Ve vápně domácích se k míči dostal hostující Růžek a z prostoru penalty se přesně trefil gólmanovi Černému mezi nohy a housličky znamenaly gól na 3:5. V závěru zápasu se domácím už podařilo jen snížit a to když se Rücker trefil přímo z rohového kopu. Bláznivý zápas, tak skončil 4:5 a hosté si odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: V prvních dvaceti minutách byli lepší hosté a zaslouženě vedli. Poté jsme převzali taktovku my a do konce poločasu se nám podařilo vyrovnat. V druhém poločase se nám podařilo snížit až v závěru zápasu a na remízu už jsme nedosáhli. Byl to zápas, ve kterém se vůbec nebránilo.

SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Paradoxně bych mohl říct, že jsme podali jeden z nejslabších výkonů na jaře a přesto jsme vyhráli. Tentokrát se nám zadařilo střelecky. I když se v druhém poločase hrál chodící fotbal, i tak jsme to dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - D. Rücker [-] , M. Kouba [-] (87. O. Václavek [-] ) , J. Fišer [-] , J. Samek [-] , Z. Schüler [-] , S. Korvas [-] , O. Šimůnek [-] , P. Válek [-] , J. Václavek [-] , M. Šedina [-] (77. O. Šmída [-] )

SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Hochsteiger [-] , F. Šeda [-] , P. Nagy [-] , R. Kunc [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] , L. Kvaček [-] , M. Rund [-] , J. Kulang [-] , P. Velc [-]

Hráči zápasu: M. Kouba , Z. Schüler - J. Kulang .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: MERBS Rudolf - HORÁK Milan (N), SUCHÁNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.