7:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klouda vstřelil čtyři góly do sítě Černilova


Branky


9. J. Mokrý , 24. M. Klouda , 26. J. Zikl , 35. E. Novotný , 60. M. Klouda (p.) , 63. M. Klouda , 85. M. Klouda - 11. A. Bouchal
0

Čtvrté Libčany hostily osmý Černilov a dalo se očekávat další vysoké vítězství domácího celku. Šedesátka přítomných diváků se fotbalem opět bavila a viděla padnout osm krásných gólů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět gólů

Domácí tým vstoupil do zápasu lépe a vytvořil si tlak, který zúročil v 9. minutě vedoucí brankou Mokrý. Diváci se těšili na další brankostroj, ale o dvě minutky později, je zchladil hostující Bouchal, který si naběhl na centr Obziny a vyrovnal na 1:1. Libčany dělali chyby v rozehrávce a jejich hráči dělali chyby v obraně. Jenomže hosté nabídnuté šance nevyužili a tak se skóre měnilo na hostující straně. Po rohu se v 24.minutě prosadil domácí Klouda a opět poslal svůj tým do vedení. V 26.minutě využil domácí Zikl nedůrazu hostujících beků a potřetí překonal gólmana Voltra v bráně Černilova, který je jinak obráncem. Za stavu 3:1 si hosté vypracovali dvě dobré brankové příležitosti, ale ani Bouchal a ani Obzina své šance nevyužily. Po půlhodině přestal Černilov stíhat fyzicky a projevila se večerní oslava čarodějnic. V 35.minutě se v závaru v hostujícím vápně, nejlépe zorientoval domácí Novotný a pohotově uklidil míč do sítě. Završil tak skóre prvního poločasu na 4:1.

V druhém poločase přidaly Libčany další tři góly

Na konci prvního poločasu se hostům zranil Dědek a na začátku druhého i Nápravník. Domácí se snažili o vstřelení další branky, ale dlouho se jim nedařilo. Až po hodině hry se po rohu prosadil Klouda a navýšil skóre na 5:1. O tři minuty fauluje gólman Voltr domácího útočníka a je nařízena penalta. Z pokutového kopu se bezpečně trefuje Klouda a završuje tak svůj Hattrick. Hostující gólman Voltr si v tomto zápase opravdu zachytal a měl míč na kopačkách častěji, než když hraje na beku. Dvakrát se zaskvěl proti sólu domácích útočníků, a dalšímu gólu zabránil akrobatickým zákrokem, když vytáhl střelu z brankové čáry. V závěru zápasu Voltr inkasoval posedmé, kdy domácí Klouda využil slabého odkopu obrany a pohotově zavěsil. Byla to čtvrtá branka Kloudy v tomto zápase. Domácí tým tak v pohodě dovedl zápas k vysokému vítězství a připsal si další tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Černilov B
Obránce Martin Šmied: Kdo zápas neviděl, tak asi neuvěří, že i přes konečný výsledek, byl poměr šancí v prvním poločase vyrovnaný. V druhém poločase jsme již vinou zranění i včerejší oslavy čarodějnic, nestíhali a vysoko prohráli.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - J. Kotrč [-] (57. M. Zahradník [-] ) , M. Klouda [-] , P. Jedlička [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] , J. Zikl [-] (46. Z. Poddaný [-] ) , J. Fejgl [-] , E. Novotný [-] , M. Horáček [-] (64. J. Bouček [-] )

FK Černilov B
M. Voltr [-] - J. Nápravník [-] (57. M. Šmied [-] ) , M. Kříž [-] , J. Nápravník [-] , F. Dědek [-] (42. V. Hlaváč [-] ) - J. Havlas [-] , D. Církva [-] , T. Obzina [-] (73. D. Bednář [-] ) - J. Čapek [-] (85. J. Podstata [-] ) , P. Jelen [-] - A. Bouchal [-]

Místo: Libčany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ležík Matěj - MEJSTŘÍK Martin (N), TUREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.