2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota rozhodla zápas deset minut před koncem a v tabulce má již luxusní desetibodový náskok


Branky


39. D. Hegr , 80. J. Pejchal - 65. P. Hejzlar
0

Druhé Libřice zavítaly na hřiště první Lhoty pod Libčany a věděly, že v případě prohry by se jejich naděje na první místo vzdálily do oblasti teorie. Toto utkání bylo zápasem dvou rozdílných poločasů a až do konce se hrálo o tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jasná převaha domácích vedla pouze k jediné brance

Domácí vlétli do zápasu s velkým nasazením a hosté se pouze bránili. Hostující obrana, ale pracovala na jedničku a co prošlo, tak pochytal vynikající gólman Libřic Šlor. Hosté vydrželi odolávat až do 39.minuty, kdy gólman Šlor poprvé kapituloval. Domácímu Pejchalovi se povedla krásná průniková přihrávka na Hegra, který přesnou střelou k tyči, nedal gólmanovi Šlorovi žádnou šanci. Domácí Lhota se ujala vedení 1:0 a diváci očekávali další brankové hody. Jenomže až do konce prvního poločasu, se žádné další šance neujaly a tak skončil poločas hubeným vedením domácího týmu 1:0.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl těsnou výhru domácího týmu

Úvod druhého poločasu vyšel lépe pro domácí tým. Již po dvou minutách běžel domácí Srpek sám na gólmana, ale své sólo neproměnil. Tato akce jakoby poznamenala domácí tým a od té doby se hra vyrovnala a hosté také začali zlobit. V 65.minutě si hostující Hejzlar zpracoval dlouhý balón, vyhrál souboj s obráncem, udělal kličku domácímu brankáři Tlukovi, který vyběhl daleko z branky a skóroval. Bylo srovnáno na 1:1 a dlouho to vydalo, že obě mužstva se rozejdou smírně. V 80.minutě se v prostoru penalty, dostal míč k domácímu Pejchalovi, který vyslal nepříliš prudkou střelu na hostující bránu. Do té doby bezchybný Šlor, střelu malinko asi podcenil a ta mu podklouzla pod tělem do brány. Tato branka rozhodla celý zápas a zajistila tak Lhotě luxusní desetibodový náskok na prvním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Celý první poločas jsme měli výraznou převahu, jenomže se nám podařilo vstřelit pouze jednu branku. V úvodu druhého poločasu jsme neproměnili sólový nájezd a od té doby se hra vyrovnala. Vyhrát se nám podařilo šťastným gólem deset minut před koncem zápasu. V závěru byla na kopačkách obou mužstev spíše nervozita a tak jsme těsnou výhru uhájili.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Celý první poločas byli domácí jasně lepší, ale využili pouze jednu šanci. Díky štěstí, zákrokům Šlora a nepřesnosti domácích v koncovce jsme byli stále ve hře. Ve druhém poločase už převaha domácích nebyla taková. Dokázali jsme vyrovnat a vypadalo to na remízu. Deset minut před koncem domácí šťastným gólem rozhodli o výhře.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - J. Pavlíček [-] , M. Tlučhoř [-] , P. Čihák [-] , P. Vyleťal [-] - M. Pavlis [-] (46. A. Pultar [-] ) , J. Pejchal [-] , L. Jedlička [-] , J. Vach [-] - D. Hegr [-] , J. Srpek [-] (88. L. Švarc [-] )

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Štrajt [-] , M. Reich [-] , D. Volter [-] - M. Šenk [-] (24. J. Mildner [-] ) , P. Ličman [-] , M. Hrabě [-] , P. Hejzlar [-] - D. Štefan [-] (62. L. Souček [-] ) - L. Vostrovský [-] , B. Niedoba [-]

ŽK: 55. D. Štefan .
Hráči zápasu: J. Pejchal - P. Hejzlar .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Částka Vlastimil - SÁS Milan (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.