P. Koval 40.
1:3
(1:1)
11. J. Srpek
64. P. Vyleťal
74. D. Hegr (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota se na vítězství nadřela


Branky


40. P. Koval - 11. J. Srpek , 64. P. Vyleťal , 74. D. Hegr (p.)
0

První Lhota pod Libčany zavítala na hřiště čtvrtých Sendražic. Lhotě to v Sendražicích nikdy nešlo, a tak věděla, že ji ani tentokrát nečeká lehké utkání. Diváci nakonec viděli zajímavý zápas, ve kterém se projevila větší herní vyzrálost jednoho z mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali vyrovnat v závěru prvního poločasu

Úvod prvního poločasu vyšel lépe favorizovaným hostům, kteří šli brzy do vedení. V 11.minutě si na straně převzal míč hostující Srpek, dostal se s ním do vápna a podařilo se mu obstřelit gólmana Satranského. Hosté se ujali vedení, hra se vyrovnala, ale vyloženější šance měli hosté. Dokonce dvakrát musel podržet gólman Satranský, který zlikvidoval velké šance hostujících hráčů. Domácí po půlhodince mohli vyrovnat, ale zvonila pouze tyč hostující brány. V závěru poločasu se domácím podařilo vyrovnat po pěkné akci. Na centr ze strany si naběhl domácí Koval a podařilo se mu přehodit gólmana Tluku rovnou do šibenice. První poločas tak skončil 1:1 a oba týmy věděly, že je v druhém poločase nečeká nic lehkého.

V druhém poločase Lhota rozhodla

Úvod druhého poločasu patřil hostům a to hlavně Hegrovi se Srpkem, kteří se docela lehce dostávali do útočného pásma, ale většinou špatnou přihrávkou, anebo zablokováním střel, se do loženek nedostali. A když už něco prošlo, tak tam byl gólman Satranský, který vše pochytal. V 64.minutě kopali hosté roh. Letící míč nadzvedl vítr a gólman Satranský na něj nedosáhl. A tak míč doplachtil až na zadní tyč, kam si naběhl Vyleťal a poslal hosty do vedení 1:2. Sendražice tato branka nepoložila a nadechly se k náporu. Vytvořily si dvě veliké šance ke skórování, ale ani Hlavatý a ani Koval je neproměnili. Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš, a hostům se povedlo vstřelit třetí gól. V 74.minutě se dostal do domácího vápna hostující Hegr a byl faulován Michaličkou. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který sám faulovaný Hegr proměnil. Hosté vedli 1:3 a bylo jasné, že od této doby si už zápas pohlídají. Lhota mohla své skóre ještě navýšit, ale výborně chytající Satranský to nedovolil. Lhota tak v těžkém zápase vyválčila vydřenou, ale zaslouženou výhru 1:3.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: Po vyrovnaném prvním poločase, kdy šli hosté brzy do vedení, se nám podařilo v závěru poločasu vyrovnat. Za stavu 1:2 jsme měli dvě dobré šance na vyrovnání, a když se to nepodařilo, tak soupeř zvýšil náskok z penalty. Určitě bych chtěl všem hráčům poděkovat za předvedený výkon. Jsem rád, že jsme favorita dokázali potrápit a podat dobrý výkon.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Na šance jsme sice jasně vyhráli, ale až do stavu 1:3, to jisté nebylo. Na těžkém terénu se nám nehrálo dobře a jsme moc rádi za vítězství proti houževnatému soupeři.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - S. Špás [-] (46. P. Kvašinský [-] ) , J. Fedor [-] , P. Hlavatý [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] , J. Michalička [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , J. Modrý [-] , M. Štorek [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - M. Tlučhoř [-] , A. Pultar [-] , P. Vyleťal [-] , P. Čihák [-] - J. Vach [-] (46. L. Švarc [-] ) , L. Jedlička [-] , J. Pejchal [-] , J. Pavlíček [-] - D. Hegr [-] (88. P. Skřivan [-] ) , J. Srpek [-]

ŽK: 20. J. Michalička , 79. M. Satranský - 27. J. Vach , 29. A. Pultar , 37. L. Jedlička , 60. J. Srpek .
Hráči zápasu: M. Satranský , J. Fedor - P. Vyleťal .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlachý Michal - DUS Ondřej (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.