M. Kouba 82.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkovice dokázaly vydolovat zlatý bod


Branky


82. M. Kouba - 66. M. Hrabě
0

Druhé Libřice zajížděly na hřiště sedmých Jeníkovic a chtěly potvrdit svou zlepšenou formu ziskem třech bodů. Domácí tým jim ovšem dokázal vzdorovat až do konce zápasu a tak se zrodil zajímavý konečný výsledek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté vstoupili do zápasu lépe a dostali se i do první šance zápasu. Jenomže jejich střela mířila vedle. Domácí tým hru vyrovnal a vzápětí kontroval velice dobrou šancí Látra, kterého ovšem hostující gólman Adamovič vychytal. Libřicím se v prvním poločase nedařila vůbec kombinace a tak to byl domácí tým, který si vytvořil víc šancí. Do dobré střelecké pozice se dostal Kouba starší, ale jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla. Hosté kontrovali také střelou vedle. Další dvě šance měly ještě domácí, ale se střelou Šmídy si gólman poradil a Látr mířil vedle. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou a obě mužstva vzhlížela s nadějí do poločasu druhého.

V druhém poločase padlo po jednom gólu na každé straně

Zpočátku byl průběh druhého poločasu vyrovnaný, ale domácím postupně začali docházet síly a projevila se větší sehranost a fotbalovost hostí. Libřice zatlačily domácí na jejich polovinu a byly lepším týmem. Dlouho se jim nedařilo překonat pevnou obranu domácích, ve které kraloval Václavek. Až přišla 66.minuta, kdy se po přiťuknutí Hejzlara dostal k míči Hrabě a překonal domácího gólmana Černého. Domácí sice reklamovali ofsajd, ale jelikož ho neodmával jejich pomezní, tak rozhodčí branku uznal. Libřice se tak ujaly vedení 0:1 a zdálo se, že si výhru pohlídají. Jenomže v 82.minutě se domácím podařila krásná kombinační akce, kdy Pražák přihrál Schülerovi, který zatáhl míč a na malém vápně ho předložil Koubovi staršímu, pro kterého už nebylo problémem trefit odkrytou bránu. Domácím se tak podařilo vyrovnat, a jelikož do konce zápasu už branka nepadla, tak si favorizované Libřice odvážejí z Jeníkovic pouze bod.




Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: V prvním poločase byla hra vyrovnaná, dařila se nám kombinace a drželi jsme míč. V druhém poločase nás Libřice třicet minut přehrávaly. Bod nad favoritem má pro nás cenu zlata.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Nedokázali jsme zopakovat výkon z minulého zápasu. V prvním poločase jsme se neprosadili. Hra bez nasazení, bez pohybu a množství nepřesností. Ve druhém poločase jsme si nějaké šance vytvořili, jednu jsme proměnili, ale protože jsme nedokázali vedení pojistit, stačila domácím jediná akce na vyrovnání.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Látr [-] (46. P. Pražák [-] ) , M. Kouba [-] , S. Korvas [-] , O. Šmída [-] (70. P. Válek [-] ) , Z. Schüler [-] , M. Horák [-] (45. D. Rücker [-] ) , R. Andr [-] , O. Šimůnek [-] , J. Václavek [-] , M. Kouba [-]

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Mildner [-] , J. Štrajt [-] , M. Reich [-] - P. Ličman [-] , M. Hrabě [-] (46. P. Hrubý [-] ) , P. Hejzlar [-] - L. Souček [-] - D. Brzek [-] , D. Volter [-] , L. Vostrovský [-]

Hráči zápasu: Z. Schüler , J. Václavek - P. Hejzlar .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Jiří - VEJR Libor (N), BÁR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.