Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2016 18:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov v dohrávce 26.kola exceloval


Branky


0

Osmý Černilov hostil v dohrávce 26.kola šesté Sendražice a domácí tým byl po dlouhé době konečně v pořádné sestavě. Naproti tomu hosté byli rádi, že dali sestavu dokupy a do brány musel předseda a do útoku gólman


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zaskočený domácí tým stihl akorát vyrovnat

Do zápasu se vstup podařil dokonale hostům, kteří hodně větrali domácí obranu. Největší problémy dělali domácím Fedor s Hlavatým a byl to právě Fedor, kterému se v úvodních patnácti minutách podařilo dvakrát skórovat. Domácí dostal do hry důrazný průnik Michala Šmieda, který snížil na 1:2 v 20.minutě. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za tohoto stavu, tak si na centr zprava naběhl Michal Šmied a od zadní tyče nedal hostujícímu gólmanovi Středovi žádnou šanci. Do kabin se šlo za stavu 2:2 a domácí už v závěru prvního poločasu ukázali, že budou tím lepším týmem.

V druhém poločase padlo deset gólů

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým hodně sebevědomě a už po dvou minutách se povedl Obzinovi průnik do domácí obrany a následná přihrávka, která si na malém vápně našla Imlaufa. Pro něj už nebylo problémem poslat svůj tým do vedení 3:2. Když se o pět minut později z brejku prosadil domácí Bouchal a zvýšil na 4:2, tak hosté úplně odpadli a domácí podnikaly jeden rychlý brejk za druhým. Poté následovala exhibice domácího Bouchala, který čtyřikrát utekl, a pokaždé skončila jeho akce gólem v hostující síti. Za stavu 8:2 se hosté dostali třikrát k zakončení a z té třetí akce se podařilo skórovat Zieglerovi. Gólovou tečku za zápasem udělal průnik Obziny do vápna, kde ho nešetrně zfauloval hostující gólman Středa, rozhodčí nechal výhodu a míč do prázdné brány dopravil Církva. Zápas tak skončil jednoznačným a zaslouženým vítězstvím domácího týmu 9:3.




Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Obránce Martin Šmied: Dneska se toho dělo až moc, i když v zápase o nic nešlo. Po delší době jsme nastoupili dokonce s pěti hráči na střídačce. Jenže začátek ambicím moc nenapovídal. Sendražice na nás vletěli. My se chytali do ofsajdových pastí. Nezastavitelný byl hlavně Fedor a Hlavatý. Do konce poločasu se nám naštěstí podařilo vyrovnat. Když jsme v druhém poločase zvýšili na 4:2, tak hosté odpadli a poté jsme stříleli gól za gólem. Poslední minuta pro nás byla úspěšná, ale i smilná zároveň. Obzina prošel až do vápna, při pokusu o kličku brankáři byl sražen a míč dopravil do odkryté brány Církva. Obzina ale na situaci doplatil zraněním kotníku, se kterým skončil v nemocnici.

TJ Sokol Sendražice
Gólman Michal Středa: Nastoupili jsme v šíleně kombinované sestavě, když do brány musel předseda a gólman do útoku. Ale přesto jsme se ujali vedení 2:0. Domácí byli jasně lepší a už do konce poločasu vyrovnali. Začátek druhého poločasu byl pro nás katastrofální a dostali jsme rychlé čtyři góly. I v druhém poločase jsme si vypracovali nějaké šance, ale na rozdíl od domácích je nedali. V poslední minutě jsem zranil útočníka domácích a tímto bych se mu chtěl moc omluvit a popřát mu brzké uzdravení.



Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - T. Obzina [-] (73. V. Hlaváč [-] ) , M. Voltr [-] , P. Benák [-] , M. Šmied [-] - J. Havlas [-] , M. Štěnička [-] , P. Jelen [-] (18. R. Imlauf [-] ) , M. Šmied [-] (52. F. Dědek [-] ) - A. Bouchal [-] , D. Církva [-] -

TJ Sokol Sendražice
M. Středa [-] - J. Modrý [-] , J. Michalička [-] , P. Koval [-] , M. Štorek [-] - S. Špás [-] , O. Zimmermann [-] (40. M. Ziegler [-] ) , P. Kvašinský [-] , L. Hlavatý [-] - J. Fedor [-] , P. Hlavatý [-] -

Místo: Černilov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Olah Gabriel - HODEK Jakub (N), DUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.