4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice si užily poslední zápas vysokou výhrou


Branky


0

Na hřiště do Rasošek přijely Jeníkovice v notně oslabené sestavě a v podstatě by se dalo říct, že na straně hostů hrálo vše, co mělo nohy. Ale i tak odvedli hosté v Rasoškách dobrou partii a přispěli tak ke kvalitě zápasu v kterém padly čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl pouze jeden gól

Oslabení hosté se od začátku zápasu nikam nehnali a čekali, co vymyslí domácí hráči. Smiřice sice vstoupily do zápasu aktivněji, ale postupem času se přizpůsobily hře hostí a odehrávalo se spíše průměrné fotbalové představení. Hosté si za celý první poločas vypracovali dvě šance, ale neproměnily je. To domácí si vytvořili čtyři dobré příležitosti ke skórování, než se jim konečně podařilo skórovat. V 37.minutě vybojoval míč domácí Klapka, dostal se s ním až k vápnu, kde nekompromisně zakončil. Pro Klapku byl jeho vstřelený gól o to cennější, že ještě nikdy nenastoupil v základu, až v tomto zápase. Do konce prvního poločasu už žádný jiný gól nepadl a tak ho domácí vyhráli pouze 1:0.

V druhém poločase unavení hosté odpadli

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s úmyslem co nejdřív přidat další branku a podařilo se mu to po patnácti minutách. V 61.minutě se výborně hrající Novák dostal z pravé strany až do vápna a jeho střela se odrazila od tyče hostující brány ke zcela volnému Kvačkovi, pro kterého už nebylo problémem skórovat do prázdné brány. Hostům postupně odcházely síly a v závěru je domácí potrestali vstřelením dalších gólů. V 82.minutě se domácím podařila krásná kombinace, po které přišel rychlý míč za obranu na nabíhajícího Kvačka. Kvaček si se svým sólem poradil, položil si i gólmana Černého a zvýšil skóre zápasu na 3:0. V 87.minutě se branková situace navlas opakovala, jen s tím rozdílem, že tentokrát Kvaček gólmana obstřelil a završil tak svůj Hattrick v tomto zápase. V závěru zápasu se dostali ke slovu i hosté. Nejdřív musel zasáhnout proti jedovaté střele hostí domácí gólman Resl, potom přišla poslední minuta zápasu a pokutový kop v prospěch Jeníkovic. Míč si na bílý puntík postavil hostující Novotný, a i když měl dobrou myšlenku, tak bránu netrefil. Domácí gólman nakonec udržel čisté konto a Smiřice se radovaly z vysoké výhry.




Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Autor tří gólů Lukáš Kvaček: Do zápasu jsme šli s rozhodnutím, že dneska prostě musíme vyhrát. Začátek zápasu ale připomínal spíše rodinný fotbálek na zahradě. Věděli jsme, že jsme na tom rychlostně lepší než soupeř, ale přesto jsme se jim přizpůsobili velice rychle. Druhý poločas jsme si řekli, že jestli nezačneme něco dělat, tak o ty tři body přijdeme. Hosty jsme pak jednoznačně přehráli, a když Jeníkovice nedaly v poslední minutě penaltu, skončil zápas 4:0 pro nás.

SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: Do Jeníkovic přijelo vše, co mělo nohy a musel hrát i trenér. Snažili jsme se udržet si tvář, což se nám myslím podařilo. V poslední minutě jsme kopali penaltu, tu Jarda Novotný nedal a poslal to mimo bránu. V té sestavě jakou jsme měli, to byl maximálně odvedený výkon a chtěl bych poděkovat klukům, kteří to dnes opravdu odbojovali. Za výkon smekám přede všemi hráči.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Jánský [-] (65. P. Velc [-] ) , L. Kvaček [-] , J. Mertlík [-] , P. Nagy [-] , P. Růžek [-] (55. L. Gorol [-] ) , D. Klapka [-] , M. Rund [-] , M. Novák [-] , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - J. Novotný [-] , P. Látr [-] , D. Rücker [-] , O. Šmída [-] , P. Svoboda [-] , J. Samek [-] , O. Šimůnek [-] , M. Horák [-] , P. Pražák [-] , L. Trubač [-]

ŽK: 89. M. Novák .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Koza Vladimír - SUCHÁNEK Martin (N), KOZA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.