Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany se na výhru nadřely


Branky


0

Černilov už v minulém zápase dokázal potrápit Smiřice a to hrál v nekompletní sestavě. V dnešním utkání si troufal i na Libčany, které mají na jaře výbornou fazónu. Nakonec se odehrál zápas plný zvratů, v kterém favorizované Libčany překvapivě nedosáhly snadného vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

 

V Černilově mají problémy se sestavou a tak shánějí hráče, kde se dá. V dnešním zápase se objevili dva úplní novicové Janeček s Jonášem. Od začátku byl zápas vyrovnaný, když hlavně domácí bojovali o každý míč. Po necelé čtvrthodince se domácí Černilov dostal zaslouženě do vedení. Na centr od Obziny si naběhl Bouchal a přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády hostujícího gólmana Červenky. Domácí se ujali vedení 1:0 a hosté se s tímto stavem nechtěli smířit. V 30.minutě zahrávali hosté roh. Na letící míč si nejvýš vyskočil hostující Mokrý, který hlavou srovnal na 1:1. Mokrý dělal obraně domácích veliké problémy a jen s obtížemi dokázala zastavovat jeho ataky. Ale v prvním poločase už branka nepadla a tak skončil remízou 1:1.

 

 

 

V druhém poločase už domácí na remízu nedosáhli

 

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hlavně jejich střed zálohy pracoval lépe než ten domácí. Černilovu fungovala dobře obrana a hlavně výborně chytající gólman Voltr, který zneškodnil několik nebezpečných nájezdů. Pouze v 63.minutě byl hostující útočník Poddaný rychlejší než gólman Voltr a překonal ho brankou na 1:2. Poté se akce střídaly na obou stranách a přicházeli i gólovky. Před domácím Holečkem, číhajícím na zadní tyči, zívala prázdná brána, ale trefil mimo. Po chvilce mají hosté gólovku, ale zvoní tyč domácí brány. V 77.minutě se domácím podařilo vytvořit v hostujícím vápně slušný závar, ve kterém se nejlépe zorientoval nováček v Černilovské sestavě Jonáš a nadvakrát překonal gólmana Červenku. Bylo srovnáno na 2:2, ale domácí se z vedení moc dlouho neradovali. Po chybičce domácí obrany  ve středu hřiště, se míče zmocnil střídající Bouček a upravil na 2:3  v prospěch hostujících Libčan. Domácí se marně pokoušeli vyrovnat, a byli to spíše hosté, kteří utíkali do otevřené obrany, ale gólmana Voltra už nepřekonali. Libčany tak vyválčily v Černilově těsnou výhru 2:3. 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Trenér Tomáš Obzina: Řešíme problémy se sestavou, jak se dá. Druhý zápas v řadě jsme ale zopakovali bojovnost, což se projevilo na výsledku, který proti rozjetým Libčanům už nebyl už tak ostudný jako předchozí kola.




Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - T. Obzina [-] , M. Voltr [-] (73. J. Podstata [-] ) , J. Havlas [-] , M. Šmied [-] - F. Dědek [-] , A. Bouchal [-] , P. Jelen [-] (46. M. Holeček [-] ) , M. Hlína [-] - D. Církva [-] , J. Janeček [-] (64. J. Jonáš [-] ) -

SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Zahradník [-] , D. Řehounek [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] , Z. Poddaný [-] , J. Fejgl [-] (70. J. Bouček [-] ) , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] , J. Zikl [-] (46. M. Horáček [-] )

ŽK: 8. D. Církva .
Hráči zápasu: L. Voltr , A. Bouchal - J. Mokrý .
Místo: Černilov. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Kincl Václav - HODEK Jakub (N), JEDLIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.