2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Duel dvou rezerv vítěze nepoznal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné domácí vedení

Zajímavý sousedský duel se odehrál v Roudnici, kam zavítala rezerva Kosiček. Obě mužstva neměla před vzájemným soubojem na kontě ani bod. Početná divácká návštěva sledovala vyrovnané utkání, ve kterém se domácí záloha týmu, který působí v 1. A třídě, ujala vedení. A protože se žádná další útočná akce neujala, vedli Roudničtí po prvním dějství 1:0. 

Dvě hrubé chyby pomohly hostům k vyrovnání

Po změně stran se v průběhu druhé pětačtyřicetiminutovky dokázali prosadit střelecky také hosté, když využili chybu domácích. Rezerva Roudnice se ale poté znovu dostala do vedení, až po druhé v utkání doplatila na hrubou chybu a Kosičky srovnaly na 2:2. Tento stav vydržel až do konečného hvizdu hlavního rozhodčího, a tak si obě mužstva připsala první bod do tabulky okresní III. třídy.    



Sestavy


TJ Sokol Roudnice B
J. Šanda [-] - D. Mrštík [-] , J. Melichar [-] , Z. Kučera [-] , V. Voříšek [-] (46. J. Vanc [-] ) , V. Pospíšil [-] , P. Švadlenka [-] (46. M. Koudelka [-] ) , D. Koutník [-] (87. J. Klempíř [-] ) , K. Matoušek [-] (78. M. Klapka [-] ) , A. Svatoň [-] , M. Vítek [-]

TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - P. Volf [-] , J. Novák [-] , J. Pražák [-] - M. Kvaček [-] , F. Koníček [-] , M. Donát [-] , L. Perný [-] , M. Černý [-] , P. Tomáš [-] - R. Koliáš [-]

ŽK: 52. M. Koudelka - 25. P. Volf , 45. J. Novák , 53. M. Kvaček . ČK: 81. M. Kvaček .
Místo: Roudnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ŠEBA Jaroslav, DOUBRAVA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.