M. Kopřiva 11. (vl.)
J. Vobořil 76.
2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


11. M. Kopřiva (vl.) , 76. J. Vobořil - 5. M. Midloch , 7. R. Matys , 43. R. Matys , 70. L. Svoboda
0

Zápas plný šancí ovládlo TJ Sokol Nové Město. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní hosté

Fotbalisté domácích v prvním utkání sezony zvítězili a toužili na tříbodový zisk navázat. Hosté naopak odešli poraženi, a tak chtěli zabojovat o první úspěch. V Ohnišťanech se hrál hned od úvodu vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Jako lepší tým v koncovce se ukázali hosté, kteří dokázali vstřelit tři branky a po úvodní pětačtyřicetiminutovce měli k dobru dvoubrankový náskok, když vedli 3:1. 

Udržení náskoku

Ve druhém dějství bylo k vidění po jedné brance na obou stranách. V dresu Nového Města přispěl k výhře 4:2 dvěma trefami útočník R. Matys, jednou zacílili přesně M. Midloch a Svoboda. Za domácí se střelecky prosadil záložník Vobořil, druhá branka byla vlastní. Hosté tak získali první kýžené body v sezoně. Ohnišťany doplatily na neproměňování brankových příležitostí a v tabulce tak zůstaly na třech bodech.       



Sestavy


TJ Ohnišťany
M. Šoltys [-] - V. Dvořák [-] , V. Vrba [-] , L. Bezvoda [-] , P. Kopáč [-] , F. Matějka [-] , J. Vobořil [-] , S. Kleňhar [-] , M. Sehnal [-] (50. A. Jiříček [-] ) , R. Mydlář [-] (46. P. Novotný [-] ) , J. Novotný [-]

TJ Sokol Nové Město
D. Vlk [-] - R. Midloch [-] , R. Matys [-] (75. M. Macháň [-] ) , P. Vinař [-] , M. Midloch [-] , L. Svoboda [-] (89. J. Stuchlík [-] ) , M. Kopřiva [-] (87. P. Hrubeš [-] ) , J. Stuchlík [-] , D. Pavlas [-] , M. Morávek [-] , V. Krnáč [-]

ŽK: 50. P. Novotný - 19. D. Pavlas , 30. M. Midloch , 37. L. Svoboda .
Místo: Ohnišťany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - VLASATÝ Miloslav (N), MIDLOCH Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.