2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


23. T. Vacek , 82. M. Cílek
0

Zasloužené vítězství domácí rezervy Třebše

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný výkon hostů a jednogólové vedení Třebše

Do Třebše k duelu s tamní rezervou dorazili hosté bez Michálka a Hornycha. Nevlídné počasí se zřejmě odrazilo nejen na návštěvnosti, ale i předvedené hře Červeněvsi. Do utkání hosté vstoupili s odhodláním bodovat naplno, hra byla vyrovnaná, postupem času se však Třebeš přece jenom začala více prosazovat a častěji tlačit do zakončení. Výsledkem toho byla akce z třiadvacáté minuty, kdy domácí záložník po lajně zatáhl míč a předložil jej hned dvěma neobsazeným spoluhráčům, kdy pro jednoho z nich nebyl problém míč uklidit do branky - 1:0.  Bezkrevný výkon hostů trval až do konce prvního poločasu. Největší šanci na skórování měl pak A. Král, který nastřelil hlavou tyč, ale bohužel to byla branková konstrukce vlastní branky. Gól již do přestávky nepadl, a tak se do kabin odcházelo za nejtěsnějšího vedení domácích.

 

Totožná akce znamenala potvrzení náskoku domácích

Ve druhém dějství předvedli hosté ještě horší výkon, než v tom prvním, kdy se jen těžko vyrovnávali se silným protivětrem a domácího gólmana kromě úniku a následné střele Vrabce, kterou domácí brankář vyrazil na rohový kop, téměř neprověřili. V 82. minutě domácí téměř totožně zopakovali gólovou akci z prvního poločasu, po přesném zakončení navýšili své vedení na 2:0 a utkání tak rozhodli. V samém závěru byl po udělení druhé žluté karty za faul vyloučen hostující Trejbal. Vítězství je zcela zasloužené. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Trenér Červeněvsi: "Při trochu zdravé drzosti jsme pomýšleli na nějaké body, nejlépe všechny tři. Soupeř nám hned od začátku důrazně naznačil, jak se zápas bude vyvíjet, zkrátka byl důraznější a běhavější. Někteří naši borci budou muset v okrese trochu více přidat."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Kincl [-] , M. Štajer [-] (50. M. Cílek [-] ) , I. Kosyak [-] (30. R. Michlík [-] ) , R. Štěrba [-] - J. Neugebauer [-] , L. Rederer [-] , M. Michal [-] , L. Drapák [-] (65. D. Novotný [-] ) - J. Rychtár [-] (75. J. Rederer [-] ) , T. Vacek [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - M. Malý [-] , F. Kmínek [-] , P. Remsa [-] (85. J. Fichtner [-] ) , D. Šefara [-] (85. D. Wojcik [-] ) , M. Král [-] (60. T. Vrabec [-] ) , A. Král [-] , J. Gorel [-] , R. Novák [-] , J. Trejbal [-] , J. Sedláček [-]

ŽK: 2. M. Michal , 77. T. Vacek - 16. J. Gorel , 70. J. Trejbal , 76. F. Kmínek . ČK: 87. J. Trejbal .
Místo: Třebeš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - IKIZGÜL Varol, VAVŘINA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.