Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Dobřenice udolaly Dohalice a drží se na špici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní výkon obou mužstev

Nováček soutěže z Dobřenic je zatím příjemným překvapením dosavadního průběhu sezony a svoji formu chtěl potvrdit v dalším mistrovském utkání, když na domácím hřišti hostil mužstvo Dohalic. Hosté mají od počátku soutěže jiné starosti. Na kontě měli před tímto utkáním pouze tři body a v Dobřenicích toužili výsledkově i herně zabrat. A to, že to hosté myslí s bodovým ziskem vážně, naznačil již v deváté minutě Kamil Kulhánek, který poslal Dohalice do vedení. To ovšem vydrželo hostům jen šest minut, když domácí po přesné trefě zkušeného Igora Ročína vyrovnali na 1:1. Díky oběma mužstvům bylo k vidění kvalitní a bojovné utkání. Ve 29. minutě se mohli domácí fanoušci radovat podruhé, když vstřelil vedoucí branku Dobřenic útočník Kuta. Na tento gólový zásah již Dohalice do konce prvního dějství nenašly odpověď a do kabin tak odcházeli o něco spokojenější domácí. 

Dobřenice zaslouženě dotáhly duel do vítězného konce

Druhé dějství pokračovalo v podobném duchu, přičemž na každé straně padla jedna branka. Do velice nadějného dvougólového vedení poslal domácí svou druhou trefou Igor Ročín. V 80. minutě ale hostům svitla naděje v podobě branky Jakuba Macháčka. Ve zbytku duelu už si ale Dobřeničtí svoje vedení pohlídali a po další výhře figurují se třinácti body na třetím místě tabulky. 

Podrobnosti přineseme. 



Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - P. Koblása [-] , O. Císař [-] , J. Kratoška [-] (48. T. Kroulík [-] ) , M. Rahimič [-] - M. Lenomar [-] , V. Hladký [-] , M. dudek [-] (85. P. Lexa [-] ) , I. Ročín [-] - P. Kuta [-] , E. Svatoš [-] (80. J. Moravec [-] )

TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - M. Gazdík [-] (70. J. Hubáček [-] ) , P. Zapadlo [-] , M. Dvořák [-] , K. Kulhánek [-] , J. Macháček [-] , K. Miškař [-] (55. T. Novák [-] ) , L. Lindr [-] , D. Juran [-] (55. J. Chaloupka [-] ) , J. Taichman [-] , P. Pišl [-]

Místo: Dobřenice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - LIEBISCH Osvald, LIEBISCH Oswald.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.