Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

Rezerva Třebše remizovala s Kosičkami. V nastaveném čase padly tři branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné jednogólové vedení Třebše

Fotbalisté Třebše B přivítali v dalším mistrovském utkání druhé Kosičky a proti favoritovi toužili uspět. Domácí hráči věděli o kvalitách soupeře a byli na něj dobře připraveni. Prvních deset minut jasně patřilo hostům. Fyzicky vyspělejší Kosičky domácím tým doslova přikovaly na vlastní polovinu a Vocl v brance Třebše musel dvakrát vytáhnout skvělý zákrok. Postupem času si pak domácí hráči na soupeře zvykli a naopak sami začali být aktivnějším týmem. Především rychlou kombinací se záložníky si Kosičky nevěděly rady. V 19. minutě byl faulován Novotný, Kincl našel na zadní tyči Štěrbu a ten ve skluzu poslal domácí do vedení 1:0. Hostující tým obdržená branka zaskočila a od té doby se věnoval především dlouhým nakopávaným míčům na urostlé útočníky. S touto hrou si ovšem menší domácí hráči dokázali kupodivu celkem obstojně poradit. Ke konci prvního poločasu se na hřišti začalo jiskřit, což ale nechávalo hlavního rozhodčího utkání bohužel zcela v klidu. Na poločasovou přestávku tak odcházeli spokojenější domácí, když vedli 1:0.

Drama v závěru utkání

Krátce po změně stran, konkrétně v 52. minutě již ale domácí dlouhý nákop hostů nepohlídali, záložník Kosiček se protáhl okolo obránců Třebše a propálil Vocla - 1:1. V dalších minutách domácí nebyli schopni podržet míč, a to hostům vyhovovalo. Ti zatlačili domácí na svoji polovinu a v 61. minutě po skrumáži před brankou propadl míč Voclovi a hosté skórovali podruhé - 1:2. Hosté se poté zatáhli a spoléhali jen na brejkové situace. S přibývajícími minutami jim ale docházely síly, a tak byli domácí více na míči a vypracovávali si i šance. V 89. minutě zahrávala Třebeš rohový kop, na nějž vysunula i brankáře Vocla. A po jeho zahrání se podařilo domácím vyrovnat. Tošovský tečoval střelu Kincla a bylo to 2:2. K překvapení všech aktérů i diváků nechal rozhodčí pokračovat ve hře ještě dalších sedm minut. Nejprve domácí přežili sérii tří rohových kopů, při které se vyznamenal Vocl, když zlikvidoval jasnou šanci. Po dalším ubráněném rohu se domácí vrhli do brejku, míč doputoval až ke Staňkovi, který s pomocí teče vstřelil branku na 3:2. To však ještě nebylo všechno. Po rozehře se domácí dopustili faulu, hosté zahráli přímý kop a odražený míč v pokutovém území napálil hostující útočník pod břevno - 3:3. Utkání tak nakonec skončilo divokou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Komentář Třebše: "Zápas skončil spravedlivou remízou. Hosté předvedli výborný výkon. Naši hráči se jim ve všem vyrovnali a předvedli také velmi kvalitní výkon. Pochvalu zaslouží všichni hráči za bojovnost až do posledního hvizdu."




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Kincl [-] , I. Kosyak [-] , R. Štěrba [-] , R. Michlík [-] (55. A. Staněk [-] ) - L. Rederer [-] , J. Neugebauer [-] (46. J. Rychtár [-] ) , M. Cílek [-] , L. Drapák [-] (65. T. Berger [-] ) - T. Vacek [-] , D. Novotný [-] (61. J. Tošovský [-] )

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - V. Beneš [-] , L. Havlín [-] - M. Stránský [-] , R. Vilimský [-] , J. Mráz [-] , T. Koóš [-] , D. Bouška [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] - J. Žaloudek [-] -

ŽK: 31. T. Vacek - 30. M. Stránský .
Místo: Třebeš. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šmolka Milan - SKYBA Zenoviy, LIEBISCH Osvald.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.