M. Pavliš 30. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká remizovala se Slávií


Branky


30. M. Pavliš (p.) - 7. D. Šauer
0

Ve Vysoké nad Labem se střetla rezervní mužstva dvou rivalů i z krajského přeboru. Před utkáním drželi domácí v tabulce 4. příčku a hosté přijížděli pouhým jednobodovým mankem. V utkání bylo vidět několik gólových šancí, ale dokázali se prosadit pouze dva střelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obrana dvakrát pomohla gólmanovi

Úvod zápasu zastihl v lepším rozpoložení hosty z Orlické kotliny a hned v první minutě měli šanci ke skórování. Závar před domácím gólmanem Pavlišem, kterého hosté už dokázali překonat, gólem neskončil, protože na brankové čáře stáli domácí obránci a odkopli míč na rohový kop, který si hráči Vysoké pohlídali. Další varování již skončilo gólem, když v 7. minutě Pavliš dokázal vyrazit střelu pouze k úplně volnému Šauerovi a ten poslal gólem do prázdné branky sešívané do vedení. Další šance se pro hosty rýsovala, když Valenta dostal míč za obranu domácích. I přes špatné zpracování udělal gólmanovi dlouhou kličku, ale na brankové čáře opět zasáhli domácí hráči a míč vykopli. Vedení hostí vydrželo necelých 25 minut, když ve 30. minutě domácí Homolka se štěstím prošel do vápna, kde ho zastavil pouze za cenu faulu hostující Kašpar, a kopala se penalta. K té se postavil domácí brankář Milan Pavliš a s přehledem ji proměnil střelou doprostřed branky. Vyrovnání Vysokou nabudilo, převzala otěže zápasu a začala diktovat tempo hry. Hosté nedokázali udržet míč na svých kopačkách, tím se stupňoval tlak domácích, ale jejich největší šanci, po závaru a střele z malého vápna, výborně chytil Jan Šebesta.

Pavliš využíval vítr pro dlouhé výkopy

Druhý poločas začal stejně jako první, když hosté dobře kombinovali, ale bez gólového vyjádření. Po dobré akci se ve velké šanci objevil Hloušek, sám před brankářem ale bránu přestřelil. Po celý zápas foukal vítr a druhý poločas toho využívali domácí. Domácí gólman posílal dlouhé výkopy, které dělaly hostím problémy. Po jednom z výkopu se dostal do samostatného úniku z boku domácí Jarkovský, hostující Šebesta ovšem dobře vyběhl a podržel sešívané důležitým zákrokem. Po jednom z rohů domácích se dostal k hlavičce Jelínek a poslal míč do sítě, bohužel pro domácí ze špatné strany tyče. V 89. minutě se dostali Slávisté do velké šance. Po centru neodhadl Pavliš svůj výběh, a proto se slávistický útočník dostal k míči před jeho rukama a poslal míč před prázdnou bránu, kde ovšem stál jediný domácí hráč a opět míč vykopl.

Stínem utkání bylo zranění domácího Jiřího Černíka, který si po střetu se Zárubou vážně zranil koleno, a musela pro něho přijet sanitka. Doufejme, že následná vyšetření dopadla co nejlépe a zároveň mu tímto přejeme brzké uzdravení a návrat na trávník.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: Do prvního jarního utkání jsme vstoupili aktivně a brzy se ujali vedeni. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit druhy gól a domácí z pokutového kopu vyrovnali. Ve druhem poločase byl k vidění spíše boj o střed hřiště a remíze je tedy spravedlivá pro obě strany.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - M. Novák [-] , M. Hovorka [-] (72. O. Vicany [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Filipek [-] - D. Starý [-] (5. J. Šrámek [-] ) , M. Olšák [-] , T. Feistel [-] (60. J. Černík [-] ) , J. Jarkovský [-] - T. Novotný [-] (46. A. Hladík [-] ) , J. Homolka [-] (42. J. Šíma [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
J. Šebesta [-] - J. Špaček [-] , D. Bartoš [-] , J. Lán [-] , M. Zilvar [-] (88. P. Trojan [-] ) - D. Šauer [-] , M. Hloušek [-] , T. Kašpar [-] , J. Hajcman [-] - J. Mukařovský [-] , J. Valenta [-] (76. K. Záruba [-] ) -

ŽK: 34. T. Feistel , 78. A. Hladík , 83. M. Olšák - 36. J. Lán , 51. M. Hloušek .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Podhajský Patrik - ŠTANCL Oldřich, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.