Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červeněves si na domácí půdě pohlídala důležité vítězství


0

Jedenácté Dohalice přijížděly na půdu dvanácté Červeněvsi v okleštěné sestavě. Zápas nesl nádech důležitosti bojů o záchranu, který lépe a s přehledem zvládli domácí hráči, kteří nepustili hostující hráče do velkého počtu šancí a dovolili jim skórovat pouze ze dvou pokutových kopů, které bez omylu proměnil dohalický kapitán Kulhánek. Jeho ovšem zastínil domácí Jan Gorel, který v zápase završil hattrick. Červeněves se tedy vzdálila poslední příčce na rozdíl osmi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči odmítli zdramatizování a šli do kabin s dvougólovým vedením

Červeněves hned od první minuty převzala otěže zápasu a hosty z Dohalic přehrávala a diktovala tempo hry, jak se u domácího týmu sluší a patří. První branku vstřelil domácí Jan Gorel, který dostal průnikovou přihrávku, dokázal si přesně pohlídat, aby nebyl v ofsajdové pozici a prostřelil Lukáše Kuklu v brance Dohalic. Na další branku nemuseli diváci čekat nijak dlouho. Po dlouhém nákopu za obranu se dostal balon k Dominiku Wojcikovi a s přehledem svým prvním gólem v sezóně zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Z ojedinělého útoku se hosté dostali do vápna, kde se po zákroku obránce rozezněla píšťalka sudího, a byl nařízen pokutový kop, který proměnil Kulhánek. Do poločasu se ovšem prosadili ještě domácí, když se z trestného kopu trefil Michal Král.

Obraz hry se téměř vyrovnal, ale hostům poté docházely síly

Po přestávkové rozmluvě v kabinách se vrátil na hřiště „jiný“ tým hostí, který zpřesnil hru a dostával se do více brankových příležitostí, ale žádnou z nich neproměnil. Bohužel pro dohalické hráče se projevila skutečnost, že nepřijeli v plné síle a začali odpadat po fyzické stránce, přesto si stále vytvářeli šance. Na to doplatili, protože domácí si vytvářeli šance z brejků, kdy se prosadil domácí záložník Gorel. Dohalice se snažily vrhnout poslední síly do útoku, ale opět utekl Jan Gorel a tím završil svůj hattrick, kterým potěšil domácí fanoušky a tím rozhodl dnešní zápas. Zápas se prakticky už jen dohrával za jasného výsledku pro Červeněves. Toho ještě využili hosté, když se prodrali do vápna a znovu se pískala penalta. Opakovala se tedy situace z první půle a dopadla stejně. Kulhánek ukázal, že mu právem náleží  úloha kapitána a podruhé proměnil pokutový kop a tím se dostal na hranici deseti gólů v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves
Hloucal Martin - trenér: Z prvního jarního utkání jsme měli trochu obavy, postavení v tabulce nám svazovalo nohy, ale soupeř nám umožnil předvést výkon, který nám zaručil tři body, i když budeme chtít, aby se ještě zvedal.




Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - L. Drobný [-] , M. Král [-] , R. Novák [-] , J. Sedláček [-] (80. P. Remsa [-] ) - J. Michálek [-] , J. Gorel [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] (80. E. Čapek [-] ) - D. Wojcik [-] (63. J. Fichtner [-] ) , D. Šefara [-] -

TJ Sokol Dohalice
L. Kukla [-] - L. Lindr [-] , M. Gazdík [-] , M. Krátký [-] , P. Pišl [-] - D. Juran [-] (75. J. Hubáček [-] ) , M. Gazdík [-] (70. P. Zapadlo [-] ) , K. Kulhánek [-] , M. Záruba [-] (66. M. Lindr [-] ) - J. Petřík [-] , T. Novák [-] (45. J. Macháček [-] )

ŽK: 89. E. Čapek - 28. T. Novák .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmolka Milan - PÁRA Pavel, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.