Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Kratonohy přehrály Slavii


Branky


4. T. Ibrmajer , 48. M. Mottl , 70. M. Hutla - 6. D. Jošt , 28. V. Pražák , 31. D. Franc , 37. V. Pražák , 68. M. Nun
0

Rezerva Kratonoh přijela, jako obvykle, posílena o čtyři hráče A mužstva. Nečekané rychlé vedení domácích vydrželo pouhé dvě minuty, když hosté okamžitě odpověděli a do poločasu dokázali postupně zvyšovat až na poločasové skoré 1:4. Ve druhém poločase Slávisté rychle snížili, ale přiblížit se na rozdíl jediné branky se nepovedlo a tak si Kratohohy odvážejí z Orlické kotliny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za šest minut dvě branky

Slavisté se dostali ve 4. minutě do rychlého vedení, když se po rohu nejlépe zorientoval Tomáš Ibrmajer a vstřelil úvodní branku – 1:0. Hosté ihned zareagovali a po dvou minutách vyrovnali. Domácí Kašpar ve svém vápně nedokázal odkopnout míč, který se odrazil k volnému Joštovi, který se nemýlil – 1:1. Nadále pokračoval zápas v tempu, kdy se domácí snažili hnát dopředu, jenže často chybovali v rozehrávce a dávali tím šance hostům. Dva brejky Slávisté dokázali ubránit. Nejprve se rychle dokázal vrátit Špaček a poté vytáhl dobrý zákrok brankář Šebesta. Třetí brejk už skončil gólem v sítí domácích. V 28. minutě Nun vyslal za obranu Vojtěcha Pražáka, který zkušeně udělal brankáři kličku a uklidil míč do prázdné brány. O tři minuty později vybojoval Jošt míč, nahrál Francovi, který proběhl mezi obránci a prostřelil brankáře mezi nohy – 1:3. Skvělou desetiminutovku hostí zakončil v 37. minutě znovu Pražák. Opět proběhla kombinace mezi Joštem a Francem, který zatáhl míč, následně ho poslal před prázdnou branku, kde stál osamocený Pražák a zvýšil na 1:4.

Kratonohy udržely vedení

Domácí měli znovu skvělý vstup do úvodu poločasu. Ve 47. minutě centroval do vápna Hutla, kde našel volného Schejbala, toho sice vychytal hostující Dvořák, míč se ale odrazil k osamocenému Mottlovi, který pohodlně dorazil – 2:4. Poté následoval spíše boj a hra od vápna k vápnu bez velkých šancí. Až v 65. minutě mohl snížit domácí Mukařovský, jenže po centru mířil hlavou z malého vápna těsně vedle. O dvě minuty déle přišel trest, Kořínek podržel na útočné polovině balón, našel Nuna, který postupoval do vápna. Domácí Špaček skluzem obral skluzem hostujícího útočníka, balon se ale odrazil zpět k Nunovi, jenž se nezalekl velkého úhlu a prostřelil domácího Šebestu. Slavia ale znovu rychle snížila. V 69. minutě vyslal Špaček Rohlíčka po čáře, domácí záložník zatáhl míč do vápna, našel pod sebou Hutlu, který nekompromisně zavěsil pod břevno a dal branku na 3:5. Po pěti minutách vyslal nádhernou šajtlí Mottl agilního Hutlu do samostatného úniku. Slávistický útočník si bohužel ukopl míč a Dvořák stihl vyběhnout a šanci zneškodnit. Deset minut před koncem se Slávisté marně dožadovali odpískání pokutového kopu. Mottl postupoval ze strany na branku, byl stažen hostujícím obráncem, jenže rozhodčí penaltu nepískl. V poslední minutě ještě selhal domácí Schejbal, kterého výborně našel před bránou Valenta. Dvořák bravurně zasáhl nohou a zajistil tím konečné skoré 3:5 pro své mužstvo.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: Protože jsme brzy vstrelili první branku, tak posílení hosté rozhodli o svém vítězství již během prvního poločasu. Jejich převaha byla znatelná především ve středu pole. Pozitivem je, že jsme o přestávce nic nezabalili a druhý poločas dokázali vyhrát. Za to patři týmu dík.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Šebesta [-] - J. Špaček [-] , T. Ibrmajer [-] , V. Šimůnek [-] (74. K. Záruba [-] ) , P. Veselý [-] (46. M. Mottl [-] ) - D. Šauer [-] , L. Rohlíček [-] , T. Kašpar [-] (83. J. Linhart [-] ) , J. Hajcman [-] (46. V. Schejbal [-] ) - M. Hutla [-] (88. J. Valenta [-] ) , J. Mukařovský [-]

FK Kratonohy B
M. Dvořák [-] - M. Nun [-] , Z. Semelka [-] , F. Josef [-] , L. Veverka [-] - M. Pozler [-] , D. Jošt [-] (70. J. Sadílek [-] ) , M. Šiška [-] , V. Tomášek [-] - V. Pražák [-] (46. M. Kotek [-] ) , D. Franc [-] (46. J. Kořínek [-] )

ŽK: 44. D. Šauer , 49. T. Ibrmajer , 54. T. Kašpar - 57. V. Tomášek .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - FIRBACHER Filip, KEJŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.