5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky po dvou zápasech znovu zabraly za 3 body


Branky


46. J. Žaloudek , 62. A. Zich , 66. A. Zich , 85. J. Žaloudek (p.) , 88. L. Šanda
0

Kosičky zabraly v druhém poločase a pěti brankami změnili zápas v jasnou záležitost

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Ve druhém domácím jarním utkání přivítaly Kosičky tým z Dohalice. Po dvou prohraných zápasech šli domácí do utkání s jediným cílem, zvítězit a přidat velmi důležité body v boji o jejich vysněný postup. Jenže představy a realita byly rozdílné. Kosičky pokračovaly v malátném výkonu z minulých utkání. A přišel trest, protože Dohalice vstřelily branku, naštěstí pro domácí z ofsajdové pozice. Gól tedy nebyl uznán. To konečně Kosičky nakoplo, přebraly inciativu a taktovku nad hrou. Hrozil především Martin Stránský, který svou rychlostí dělal problémy pravé straně hostů, jenže nikdy nedokázal vybrat správné řešení vzniklé situace. Dohalice praktikovaly zataženou hru s nebezpečnými protiútoky. Výraznější šance se ale fanoušci ani jednoho týmu nedočkali. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Pět branek za poločas

Poločasová pauza evidentně pomohla domácím. Do druhé části vstoupili výrazně aktivněji a po minutě byli odměněni. Trestný kop zahrál Zich, který brankář hostí vyrazil pouze k Janu Žaloudkovi, jenž pohodlně skóroval – 1:0. V dalším průběhu se dostal Alexandr Zich znovu k trestnému kopu z dobré pozice, tentokrát ho zakroutil přesně do pravého horního rohu – 2:0. Ke zdramatizování utkání neměl daleko hostující Zapadlo, který postupoval úplně sám na branku, ale Zbyněk Žarnovský v domácí bráně výborně vykopl jeho střelu a nadále hájil čisté konto. Dohaličtí hráči nedali, domácí ano. V 66. minutě si načechraný centr Žaloudka našel hlavu Alexandr Zich, který míč jen lehce tečoval a ten skončil v síti za bezmocným brankářem – 3:0. Dohalice nadále spoléhaly na rychlé brejky, kterými dělaly domácím problémy, ale kapitán Milan Stránský a střídající Pražák si se všemi poradili. Další branky přidaly ještě z penalty, již 21 gólový, Žaloudek a Ladislav Šanda. Utkání skončilo vítězstvím 5:0 pro domácí, kteří přehrály hosty z Dohalice především ve druhém poločase a dostali se opět do čela tabulky.

 

Novinak našeho webu:

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný - Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: K opravě po nezdařilých zápasech jsme přivítali nevyzpytatelné Dohalice, které především v prvním poločase nebezpečně kousali. Po nepříliš zdařilém prvním poločase, kdy jsme pokračovali ve špatném výkonu z minulých utkání, se nám po dlouhé době alespoň z části vydařil ten druhý. Udrželi jsme i čisté konto, i když jsme s ním nejednou hazardovali. A taky jsme se prosadili i střelecky. Doufejme, že v tom budeme pokračovat i nadále. Za týden nás čeká souboj o čelo se Stěžerami, kterým máme hodně co vracet.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - M. Kohout [-] , V. Beneš [-] (46. J. Pražák [-] ) , L. Šanda [-] , P. Tér [-] - T. Koóš [-] (62. J. Novák [-] ) , M. Stránský [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] , M. Donát [-] - J. Žaloudek [-] -

TJ Sokol Dohalice
L. Kukla [-] - J. Macháček [-] , M. Krátký [-] , P. Pišl [-] , D. Juran [-] - K. Kulhánek [-] , M. Gazdík [-] (66. M. Lindr [-] ) , A. Podubecký [-] , M. Dvořák [-] , L. Lindr [-] - P. Zapadlo [-]

ŽK: 22. M. Donát , 44. M. Stránský , 52. J. Pražák , 82. J. Novák - 28. M. Dvořák .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - STRÁNSKÝ Martin, HALBERŠTÁT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.