Stěžery ve šlágru kola přestřílely Kosičky


Branky


10. T. Tušic , 12. R. Faltus , 54. R. Faltus , 88. J. Ducháček - 33. M. Stránský , 74. T. Koóš , 86. T. Tušic (vl.)
0

V zápase se měnili pasáže, který z týmů byl lepší. Dramatický závěr šlágru kola rozhodl v 88. minutě domácí Ducháček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousty šancí domácích

Ve šlágru kola přijel tým Kosiček na hřiště Stěžer. Domácí hráči měli od začátku zápasu míč více na svých kopačkách, zato hosté působili ospalým dojmem. Stěžery hrozily hlavně ze standartních situací. Nejvýraznější šanci měl po centru Tušice Samšeňák, jenže v dobré pozici hlavičkoval slabě pouze do rukou brankáře hostů. Ve 12. minutě si na dlouhý balón za obranu naběhl Radim Faltus a poslal míč k tyči – 1:0. O dvě minuty déle postupoval domácí Gabriel sám na branku, ale vystřelil pouze do brankáře Zbyňka Žarnovského v brance Kosiček. Šance střídala šanci, ale více vytěžit domácí nedokázali a po půl hodině přišel trest. K přímému kopu se postavil hostující Zich a nacentroval přesně na hlavu Milana Stránského, který se hlavou nemýlil – 1:1. To domácí zaskočilo a přenechali ve zbytku poločasu iniciativu svému soupeři. Převaha ale nepramenila v žádnou vyloženou šanci, a proto první poločas skončil remízovým stavem.

Závěrečná zápletka

Druhé dějství začalo jako to první, lepším pohybem a tlakem domácích. Do vedení mohl Stěžery dostat Hantsch, jenž se ocitl sám před brankářem, ale trefil ho pouze do kolen. V 53. minutě se hnali hosté do útoku, který ve svém vápně vyřešil domácí stoper Hanousek dlouhým odkopem, míč si našel Samšeňák, narazil si s Faltusem, kterému poté krásným obloučkem míč vrátil přes obránce na vápno, kde byl úplně sám a na dvakrát prostřelil brankáře – 2:1. O chvíli na to se Stěžery radovali znovu. Trestný kop ze strany poslal Tomáš Tušic přímo na zadní tyč a míč s pomocí teče skončil až v síti – 3:1. To Kosičky evidentně opařilo a nechali domácí projít do několika šancí, ale Žarnovský vytáhl znovu několik dobrých zákroků. V 74. zahráli hosté signál při rohu a Tomáš Koóš snížil na 3:2. A znovu se opakovalo to samé jako v prvním poločase. Kosičkám gól vlil spoustu energie do žil a zvýšily tempo. To vše vedlo k situaci v 86. minutě. Martin Stránský napadal obránce domácích, kteří se při odkopu vzájemně nastřelili a od Tomáše Tušice se odrazil míč do vlastní branky 3:3. Euforie Kosiček vydržela jen dvě minuty. Po standartní situaci se prosadil Ducháček a převážil euforii zpět na stranu Stěžer – 4:3.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: Těžko hodnotit utkání, ve kterém jsme se dostali z klinické smrti a stejnak jsme „umřeli“. Pro nezaujatého diváka to byla parádní podívaná. Pro nás to mělo hodně smutný konec. Ale Konečně jsme bojovali jako tým a mohli jsme odejít ze hřiště se vztyčenou hlavou. Když si tohle udržíme, tak určitě výsledky přijdou.



Místo: Stěžery. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Liebisch Osvald - IKIZGÜL Varol, KOZA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.