1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves těsně zdolala Dohalice a dotáhla se na 3 body za prvního


Branky


0

Domácí hrad v Myštěvsi byl znovu nedobit. První poločas se hrál celku vyrovnaně bez větších šancí. Druhé dějství začali hosté aktivněji do té doby, než dostali šťastnou branku. Jediný gól stačil domácím k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání bez větších šancí

Pro domácí tým Myštěvsi se pomalu rýsuje zajímavá pozice v tabulce. Nenápadně, nikým nečekaný, se postupně dotahuje na čelo tabulky a chce ještě zamíchat kartami mezi prvními celky. Proto si nemohli dovolit ztratit body s Dohalicemi, které okupovaly 12. příčku. První poločas začal vcelku vyrovnaně, ale ani jeden tým si nevytvořil stoprocentní situaci ke skórování. Aktivní byl domácí Ondřej Lekeš, který nejdříve po kombinaci s Brettem jen těsně nedosáhl ve vápně na míč a poté výborně prokličkoval z levé strany přes dva hráče, jenže jeho pokus hostující obránci zblokovali. Když ani Dohalicím se nepovedlo žádnou akci, především Aleš Podubecký dělal domácím na lajně problémy, dotáhnout do zdárného konce, šlo se do kabin po zásluze za bezbrankového stavu.

 

Gól s pomocí sluníčka

Po přestávce se začal hrát vcelku svižný fotbal a hostující fotbalisté z Dohalic měli tlak až do 53. minuty, kdy dostala Myštěves možnost zahrávat přímý kop. Brankář Lukáš Finke chytající proti sluníčku neviděl skrze něho míč, který se od břevno odrazil do jeho zad a smolně došel do brány – 1:0. Gól domácí nabudil a ti dostali chuť více hrát. Přes levou stranu dělali problém hostům trojice Ondřej Lekeš, Pospíšil a Linhart, z čeho plynulo velké množství rohů, které domácí rozehrávali na krátko a dostávali se do lepší pozic, které ovšem nedokázali proměnit. V 75. minutě se dostal do obrovské šance agilní Ondřej Lekeš, ocitl se sám před brankářem, jenže se toho možná zalekl a nechal vyniknout brankáře Finkeho. Ve zbytku utkání se už snažila Myštěves udržet výsledek, k čemuž jim pomohl i Lukáš Finke, který viděl za kritiku rozhodčího v 85. minutě červenou kartu. Domácí tedy berou tři body a právě tři body ztrácí na první místo. Černý kůň se žene zezadu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves
Ondřej Lekeš - hráč: Z naší strany a ze strany soupeře se jednalo o velmi vyrovnanou hru, kde se většina šancí vytvářela průniky do křídel a rozhodovaly nepatrné chybičky. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost a hlavně naší obranu, která tenhle zápas odehrála bez chyby. Jedeme Dál!




Sestavy


TJ Sokol Myštěves
M. Kulhánek [-] - P. Čapek [-] , A. Čížek [-] , L. Šenk [-] , T. Draštík [-] - J. Vodička [-] (72. R. Lekeš [-] ) , T. Pospíšil [-] , O. Lekeš [-] , D. Jelínek [-] , V. Brett [-] - M. Linhart [-] (90. P. Hladík [-] )

TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - J. Petřík [-] , M. Gazdík [-] (46. D. Janďourek [-] ) , D. Juran [-] (81. M. Lindr [-] ) , J. Macháček [-] - K. Kulhánek [-] , A. Podubecký [-] , M. Dvořák [-] , L. Lindr [-] - P. Zapadlo [-] - M. Gazdík [-]

ŽK: 80. L. Lindr , 85. M. Gazdík . ČK: 87. L. Finke .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kincl Václav - DANĚK Lukáš, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.