Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2016 17:30

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřenice jednoznačně porazily Kunčice


Branky


0

Kunčice neodehrály špatné utkání, dlouho byly ve hře, jenže poté domácí vstřelili postupně 4 branky a pohodlně zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání před poločasem

V netradiční termín, a to v pátek, zajížděla rezerva Kunčic na hřiště Dobřenic. Někteří hráči z áčka pojali předzápasový trénink radši zápasově, tak se mohlo čekat hezké utkání. Utkání hned od začátku začalo aktivně od obou týmů a hrálo se nahoru dolu a bylo jen otázkou času, kdy a kdo dá první branku. To se povedlo ve 20. minutě domácím. Hezká kombinace skončila až u Martina Štěpána, jenž dal branku na 1:0. Domácí si vytvořili několik dalších dobrých příležitostí, jenže je nedokázali proměnit. Tak se ve 42. minutě připomněli hosté z Kunčic. Záložník hostů zatáhl míč po lajně, poslal prudký centr do vápna, který dokázali domácí obránci odvrátit jen na Romana Feka, který prostřelil domácího brankáře Zasadila – 1:1.

V poločasové pauze se gratulovalo domácí ikoně fotbalu Miroslavu Černému k 60. narozeninám, ke gratulacím se připojuje i náš portál.

Bůro

V druhém poločase měl pokračovat vyrovnaný souboj o body, ale hned po dvou minutách se měnil stav. V nepřehledné situaci před brankářem si nejlépe poradil Václav Hladký, našel si míč a poslal ho do sítě - 2:1. Kunčice se stále nevzdávaly a šance se rodily na obou stranách. V 52. minutě se ale prosadil Martin Štěpán, když přidal svůj druhý gól – 3:1. Po hodině hry už měl střelec Dobřenic na svém kontě hattrick, když využil kombinaci s Pavlem Kutou a zvýšil na 4:1. V 63. minutě se nechal nesmyslně vyloučit hostující Jakub Mihula, když v prvním poločase dostal žlutou kartu za nadávky a druhou si vysloužil za tleskání nad hlavou po odpískaném faulu. Tím bylo prakticky rozhodnuto, protože hosté věděli, že v 10ti již tříbrankový rozdíl nedokážou dohnat. V 67. minutě se ukázal domácí matador Pavel Kuta, který elegantním gólem vstřelil svou 17. branku v této sezóně. Dobřenice již neměli tolik snahy dát další góly, hosté byli taky neškodní, takže se síť již nerozvlnila a utkání skončilo jednoznačně 5:1.

 

 

Zdroj: Youtube.com - Vrchota Pavel



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Dobřenice
Pavel Vrchota - vedoucí mužstva: Děkujeme fanouškům za slušnou podporu a dovolujeme si je pozvat na těžké dvojí utkání na hřištích hostů, když zajíždíme na horké půdy do Kosiček a Myštěvse, kde chceme oba soupeře potrápit.




Sestavy


AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - J. Brixi [-] (46. V. Hladký [-] ) , S. Trnka [-] , M. Rahimič [-] (46. P. Lexa [-] ) , K. Kvasnička [-] - M. Štěpan [-] , M. dudek [-] , O. Císař [-] - M. Lenomar [-] , J. Kopta [-] , P. Kuta [-]

SK Bystřian Kunčice B
L. Chmelař [-] - O. Vítek [-] , M. Doležal [-] , T. Zákravský [-] , L. Bednář [-] , J. Mihula [-] , R. Feko [-] (68. R. Vlášek [-] ) , D. Mihl [-] , F. Kubišta [-] , P. Gall [-] , D. Šolc [-]

ŽK: 25. P. Kuta - 40. J. Mihula . ČK: 63. J. Mihula .
Místo: Dobřenice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Vlachý Michal - ŠMOLKA Milan, DOUBRAVA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.