M. Kozel 54.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaváhání Albrechtic.


Branky


54. M. Kozel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle.

Hosté si v minulém utkání připsali vysoké vítězství a tak se očekávalo, že v dalším zápase opět rozjedou svůj brankostroj. Opak byl ale pravdou a narazili na perfektně fungující obranu Kostelce. Ta je nepustila v první poločas v podstatě do žádné šance. Domácí zvolili taktiku poctivého branění s možnostmi přejití do rychlích protiútoků, nebezpeční ale také nebyli. Oba celky mohli být rádi, když uslyšeli poločasoví hvizd.

Gól utkání pomohl.

Domácí se od zodpovědného výkonu z první půle odrazili a pomalu začali vystrkovat růžky. Vytvořili si několik náznaků šancí a nakonec se mohli i radovat. po deseti minutách šli do vedení 1:0. To byl jasný signál pro hosty. Od té doby se ještě více soustředili na útočení a hru otevřeli. To vedlo sice k několika nebezpečným příležitostem. Nejdůležitější pro průběh utkání ale bylo to, že to vedlo k nebezpečným protiútokům Kostelce. Albrechtice mohou děkovat svému brankáři, že je v těchto těžkýh časech podržel a tak výsledek utkání nebyl pozměněn. 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - D. Marek [-] (90. M. Johanides [-] ) , A. Jošt [-] (87. T. Poledno [-] ) , M. Hochmann [-] (55. V. Bartoš [-] ) , J. Peremský [-] (46. M. Kozel [-] ) , T. Novák [-] , J. Vilímek [-] , P. Horák [-] , T. Kozel [-] , A. Křehký [-] (72. L. Krupka [-] ) , D. Málek [-]

SK Albrechtice nad Orlicí
D. Beran [-] - O. Velíšek [-] (46. P. Zeman [-] ) , L. Velíšek [-] , L. Sršeň [-] , T. Řehák [-] (46. P. Janeček [-] ) , R. Pinkas [-] , T. Jedlička [-] , J. Jaroš [-] , D. Hořínek [-] , T. Forejtek [-] , M. Barták [-] (58. P. Wajgl [-] )

ŽK: 45. M. Hochmann , 69. P. Horák , 87. D. Málek , 92. J. Vilímek - 51. R. Pinkas , 82. P. Wajgl .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrušková Monika - DUJSÍK Martin, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku