Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice zvládly důležité utkání ve Zdelově


Branky


0

Albrechtice nevstoupily do utkání v nejlepším světle. Postupem času se však osmělily a tento důležitý zápas, který dohrávaly bez vyloučeného Duhy zvládly. Mohou se tedy těšit na jarní boje v postupové skupině. Naopak Zdelov svede tvrdé souboje o holé přežití.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov začal tlakem ale poločas vyhráli hosté

Z pohledu obou týmů se jednalo o zápas podzimu. Případné vítězství Albrechtic by rozhodlo, které týmy si to v jarní fázi rozdají ve skupině o postup. Naopak výhra Zdelova by s kartami ještě hodně zamíchala a tyto dva celky by svedly neúprosný souboj o jedno postupové místo. Domácí vstoupili do zápasu s větší chutí a svého soupeře přikovali do svého vápna. Žádný z centrovaných míčů však svého adresáta nenašel, a tak hosté úvodní tlak přečkali bez inkasované branky. V největší šanci se ocitl zdelovský benjamínek Dostálek, který se výborně odpoutal od dvou bránících hráčů, ale jeho šanci z malého vápna zneškodnil brankář Albrechtic. Hosté z Albrechtic hrozili převážně z brejků, kde je jejich největší síla. Do první velké šance se dostal Duha, ten měl po dobře zahraném rohovém kopu dostatek času, ale hlavou trestuhodně přestřelil.  Hosté se čím dál více osmělovali a začínali si vytvářet velké množství šancí, ale brankář Nývlt odolával. Ve 41. minutě již udeřilo., když se rozehrávky rohového kopu ujal Sršeň a od rohového kopu se mu podařilo stočit míč přesně do sítě Zdelova. Domácí si i nadále koledovali a další branku mohl přidat po samostatném úniku Duha, ale ten svým lobem těsně minul branku Nývlta.

Lekce z efektivity

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji a na jejich hře bylo vidět, že o svém postupu chtějí rozhodnout v tomto utkání na půdě Zdelova. Albrechtice se radovaly prakticky z první vážnější akce, když na vlastní půlce zdelovští hráči chybovali a nabídli kanonýrovi Hořinkovi vystřelit z dobré pozice. Takový kanonýr se v těchto situacích příliš nemýlí a přesnou střelou zvýšil vedení hostů. Albrechtice byly na koni a posíleny o rychlíka Pinkase, který dělal krajním obráncům velké problémy. Po jednom z jeho průniků předložil míč na střed přesně na Duhu, který všem přítomným ukázal, co všechno se ve fotbale dokáže neproměnit. Zdelov se snažil, ale do vyložených šancí ho pozorná obrana hostí nepouštěla. Přesně po hodině hry již bylo prakticky rozhodnuto. Sršeň dostal dostatek času a s notnou dávkou štěstí dokázal prostřelit Nývlta, ten si na míč sáhl, ale vytěsnit ho mimo tři tyče nedokázal. Naděje pro Zdelov vysvitla po vyloučení hostujícího Duhy, který po rohovém kopu zasáhl míč rukou na brankové čáře a zabránil tak vstřelené brance. Míč si na značku pokutového kopu postavil Neubecker a přesnou střelou k levé tyči snížil. Zdelov měl 20 minut na to se zápasem něco udělat a vrhl se do útoku. Blízko ke snížení na rozdíl jediné branky byl po spolupráci s Neubeckerem Novotný, jehož střelu brankář pouze vyrazil k dobíhajícímu Komárkovi, ten měl polovinu branky volnou, ale nedokázal odkrytou část trefit a brankář dokázal skvěle zasáhnout. Domácí měli ještě jednu příležitost ke skórování. K odraženému míči se dostal Csontos, ten však ve skluzu trefil pouze tyč. Závěr utkání se odehrál na polovině Albrechtic, ale stejný zázrak jako v posledním vzájemném utkání v Albrechticích se nekonal.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman : Trenér: Pro soupeře jsme byli snadné sousto. Všechny tři branky padly po našich chybách. O důležité body se bojuje úplně jinak. Albrechticím gratuluji k 4 místu

SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop : trenér: Klíčový zápas sezóny jsme zvládli, stejně tak i všichni 3 rozhodčí.Pomaličku jsme si vytvářeli převahu,i když do vedení jsme se dostali šťastným gólem z rohu.2.poločas jsme však již dominovali a dali krásné branky.Komplikaci po ČK nepřipustil v závěru brankář Józl. Spoustu práce odvedl vepředu i Óňa Velíšek. Takže tatarák, pivo, slivovice, bouchaná tequilla a už ani nevím co dál.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Nývlt [-] - M. Neubecker [-] (82. M. Cvejn [-] ) , V. Dvořák [-] - D. Komárek [-] , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] - Z. Sehnal [-] (61. R. Csontos [-] ) , R. Dostálek [-] (61. D. Hošek [-] ) - D. Ludvík [-] , P. Truhlář [-]

SK Albrechtice nad Orlicí
L. Jozl [-] - D. Hořínek [-] , O. Velíšek [-] (82. T. Řehák [-] ) , P. Janeček [-] , P. Duha [-] , L. Sršeň [-] , L. Velíšek [-] , T. Forejtek [-] , J. Jaroš [-] , T. Jedlička [-] , M. Sychra [-] (46. R. Pinkas [-] )

ŽK: 82. J. Weisser - 44. L. Sršeň . ČK: 68. P. Duha .
Hráči zápasu: L. Sršeň , D. Hořínek .
Místo: Zdelov. Počet diváků: 132. Rozhodčí: Franěk Tomáš - KALAŠ Radek, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku