4:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice si vítězstvím zajistila titul podzimního krále


Branky


40. M. Gajda , 54. Z. Schod , 72. Z. Schod , 86. D. Zaňka - 31. R. Pinkas
0

Tým Solnice bojoval v tomto utkání o vítězství ve skupině. V úvodu zápasu byly Albrechtice lepším týmem. Po inkasované brance se však domácí oklepali a především díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase dokázali utkání otočit a zajistit si tak podzimní titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům

Největší překvapení soutěže Solnice hostila před svými skvělými fanoušky Albrechtice. Byli to ale hosté, kterým patřil úvod utkání, a jejich hra snesla velmi přísné měřítko. Odměnou pro Albrechtice byla branka Pinkase ve 31. minutě. Kuriózně tato branka nakopla domácí tým a Solnice začínala přebírat iniciativu na hřišti. O vyrovnání se ještě před poločasem postaral Gajda, který podnikl z pozice obránce nevídaný výlet a překonal s přehledem brankáře hostí. Úvod utkání domácí prospali, ale Gajda se postaral o zasloužené vyrovnání a tak se šlo do kabin za stavu 1.1.

Ve druhém poločase domácí dominovali

Krátce po změně stran strhl vedení na stranu domácích svoji první brankou v utkání Zdeněk Schod, který využil nedorozumění v obraně Albrechtic a poslal Solnici do vedení. Ve 64. Minutě zvýšil na rozdíl dvou branek opět kanonýr Schod. Dlouhý nákop obránce propadl za obranu Albrechtic, kde se míče zmocnil právě Schod a samostatném úniku zachoval chladnou hlavu a zvýšil vedení domácích. Hosté nemohli ve druhém poločase chytnout herní tempo a na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo, a to tým nováčka ze Solnice. Poslední branku vstřelil v 84. minutě  po rychlém protiútoku a přesném centrovaném míči od Tomeše David Zaňka. Do konce utkání se již nic důležitého neudálo , a tak hráči Solnice mohli se svými fanoušky odstartovat bujaré oslavy podzimního krále.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
M. Kadavý - trenér: Posledním zápasem jsme nechtěli pokazit náš skvělý podzim. Výhra nám zajišťovala první místo. Byly to však hosté,kteří 30 minut předváděli výborný fotbal a zaslouženě i vedli. My jsme se zvedli až na konci poločasu. Druhý už byl podle mých představ. Poděkování všem hráčům,realizačnímu týmu a skvělým fanouškům!

SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop : trenér hosté: Souhlasím s trenérem domácích, převážnou většinu první půle jsme hráli lépe a opravdu se na to dalo koukat. Škoda jen, že jsme neproměnili ještě nějaké šance a za přispění pomezního Jehličky nemohli kopat ani penaltu.."Fando děkujeme". Druhý poločas se již hrál zcela v režii domácích, kteří nás přehráli. Gratulace k výhře a umístění.



Sestavy


SK Solnice
M. Švorc [-] (46. R. Hartman [-] ) - T. Rýznar [-] , Z. Schod [-] (74. M. Tomeš [-] ) , M. Rýznar [-] , M. Gajda [-] - M. Staporek [-] , M. Camara [-] (53. T. Kubec [-] ) , J. Kubec [-] , M. Mertlík [-] - D. Zaňka [-] , J. Kalous [-] (46. A. Bocek [-] ) -

SK Albrechtice nad Orlicí
L. Jozl [-] - D. Hořínek [-] , P. Duha [-] (64. M. Csontos [-] ) , P. Janeček [-] , R. Pinkas [-] , D. Brandejs [-] (79. D. Beran [-] ) , L. Sršeň [-] (86. V. Barták [-] ) , J. Chvojan [-] , T. Forejtek [-] , T. Jedlička [-] (19. P. Zeman [-] ) , M. Sychra [-]

ŽK: 22. M. Mertlík - 22. L. Sršeň .
Místo: Solnice. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Mlynář Michal - ŘÍHA Jiří, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku