Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov potěšil fanoušky a zdolal rezervu Kostelce


Branky


0

Ambice Zdelova ještě pár kol mířili úplně jinam, ale nakonec se tento sympatický tým musí na jaře soustředit na těžké zápasy o udržení v soutěži. V tomto utkání viděli diváci spoustu brankových příležitostí a jen díky brankářům neskončilo utkání větším skóre.M

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel vstup do utkání

Na hřiště Zdelova přijela v posledním podzimním kole rezerva Kostelce nad Orlicí. Úvod utkání patřil domácím, když již ve 3. minutě se v brankové příležitosti ocitl Dostálek, ale jeho pokus z úhlu minul o dva metry zadní tyč. Na hráčích Zdelova byla vidět chuť a chtěli napravit nepovedené utkání s Borohrádkem. Kostelec přijel s okleštěnou sestavou a zaměřoval se především na defenzívu. V 9. Minutě se však Zdelov dočkal zaslouženého vedení. Na výborně zahranou standardní situaci si nejlépe naběhl Sehnal a přesnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Po této brance mohli domácí ihned zvýšit své vedení, ale zdelovští zahazovali i ty nejvyloženější šance. Další komplikace pro hosty přišla ve 25. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě poslán předčasně pod sprchy Horák. Svojí nedisciplinovaností oslabil svůj tým, ale i přesto byl Kostelec ve druhé části poločasu lepším týmem. Do vážnější šance se však hosté nedokázali dopracovat, a tak odcházeli domácí do kabin s těsným vedením.

Zdelov měl utkání pod kontrolou

Do druhého poločasu poslal hostující trenér na hřiště rychlíka Křehkého, který pořádně zaměstnával obranu Zdelova. V 52. minutě zvýšil vedení domácí Csontos, který se štěstím prošel až k brance a levou nohou prostřelil poledne v brance Kostelce. O chvíli později mohl opět skórovat agilní Csontos a oslavit tak své narozeniny, ale jeho krásná střela skončila těsně vedle pravé šibenice Polednovi branky. Na 3:0 zvyšoval po standardní situaci Horák, který si našel přesný cent Michala Cvejna zvaného Cindra. V 59. minutě se počet sil na trávníku vyrovnal. Po druhé žluté kartě musel hřiště opustit domácí Komárek. Kostelec začal přebírat iniciativu, ale brankář Beránek předváděl mezi tyčemi domácích své umění. Překonal ho až v 69. Minutě tvrdou ranou střídající Křehký. Za stavu 3:1 domácí Sehnal nepotrestal špatnou rozehrávku Poledna a ze 40 metrů nastřelil pouze tyč branky Kostelce. O pár minut utíkal Sehnal sám na brankáře Poledna, ten jeho nájezd však skvěle zneškodnil. Definitivní rozhodnutí přišlo v 72. minutě. Csontos vyslal benjamínka Dostálka do brejku, který si skvěle poradil a přidal čtvrtou branku Zdelova. Kostelečtí mladíci však utkání nezabalili a brankář Beránek musel prokazovat, jak je pro domácí tým důležitý. Hostům se přeci jenom podařilo zkorigovat skóre. Po hrubé chybě v obraně domácích Kozel vystřelil přízemní ránu, kterou Beránek skvěle vyrazil, ale pouze k nohám kapitána Hochmana a pro něj již nebyl problém dopravit míč do branky Zdelova. Konec utkání se odehrával ve středu hřiště a další brankové příležitosti již diváci ve Zdelově neviděli, a tak si domácí připsali zasloužené vítězství, čímž potěšili své skvělé fanoušky.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman : Trenér: V dnešním utkání jsme utrpěli vítězství, ale výhra byla zasloužená. Kdyby bylo skóre na konci utkání 7-3, tak by se nikdo nemohl divit. Jsme rádi, že je konec a teď se musíme snažit co nejlépe připravit na jarní těžké boje o žití a nežití v 1.B třídě.

FK Kostelec nad Orlicí B
Tomáš Vavřinec - vedoucí mužstva: Ani tentokrát náš mladý celek nestačil na soupeře. Hra byla vcelku vyrovnaná, ale po vyloučení našeho hráče v první půli měl víc ze hry soupeř. Až po vyloučení hráče Zdelova ve druhé polovině utkání jsme iniciativu přebrali my, jenže jsme vstřelili jen dvě branky a to bylo z naší strany vše.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - M. Merta [-] (46. R. Csontos [-] ) , M. Cvejn [-] , Z. Sehnal [-] , D. Komárek [-] , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] , R. Dostálek [-] (82. M. Zeman [-] ) , M. Horák [-] , P. Nedvídek [-] (73. D. Hošek [-] )

FK Kostelec nad Orlicí B
T. Poledno [-] - M. Hochmann [-] , M. Kaplan [-] (54. M. Plocek [-] ) , T. Novák [-] , F. Jireš [-] - P. Horák [-] , A. Jošt [-] , M. Kozel [-] , M. Maňas [-] (63. J. Sameljak [-] ) - M. Bořek [-] (46. A. Křehký [-] ) , J. Rada [-]

ŽK: 51. D. Komárek , 57. J. Novotný , 78. R. Zeman - 24. P. Horák , 33. J. Rada , 40. F. Jireš , 57. M. Hochmann . ČK: 59. D. Komárek - 25. P. Horák .
Místo: Zdelov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duřt Daniel - KUDLÁČEK Milan, MORAVEC Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku