J. Klapkovský 25. (p.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů nakonec zvítězili hosté.


Branky


25. J. Klapkovský (p.) - 62. J. Valtera , 86. M. Phan
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeře moc do hry nepustili.

Hráči Police hned od začátku utkání ukazovali, kdo je domácím celkem. Svého soupeře přehrávali, přetlačovali a také se s ním nechtěli dělit o držení míče. Své šance ale vždy jen těsně nedokázali dovést do šťastného konce. Radovat se mohli až po té, co jeden z obránců Hronova, po rohovém kopu, srazil míč rukou. Nařízenou penaltu domácí proměnili a šli do vedení. Do poločasu bylo ještě k vidění několik náznaků šancí. Skóre se už neměnilo.

Chvalitebný výkon z prvního poločasu domácí nezopakovali.

Druhý poločas už byl úplně jiný. Domácí odstoupili od své kombinační hry a začali do míče jen, takříkajíc mlátit. Hosté to, co nedokázali nabídnou fotbalově, začali nabízet bojovně a bylo to znát. Štěstí se přiklonilo na jejich stranu. Nejprve se k odraženému míči po standardní situaci dostali poprvé a srovnali stav utkání na 1:1. Pět minut před koncem, kdy už každý hráč tahal ještě poslední trn z paty, aby svému celku bojovností pomohl. Se několikrát po souboji odrazil míč ve středu hřiště, následně se dostal k hostujícímu útočníkovi a ten už si chladnokrevně poradil. Tři body si tak odváží hosté.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - B. Rieger [-] , M. Hejnyš [-] (32. P. Hečko [-] ) , J. Tauc [-] (76. D. Sivak [-] ) , J. Kollert [-] - J. Klapkovský [-] , M. Jandík [-] , J. Pataki [-] (87. A. Plachta [-] ) - P. Hauk [-] (62. K. Švorčík [-] ) , A. Bergmann [-] (59. V. Fiala [-] ) - P. Šnábl [-]

AFK Hronov
Z. Kunz [-] - J. Danihel [-] , M. Neuschl [-] , J. Valtera [-] (88. J. Novák [-] ) , T. Zíta [-] (57. M. Marx [-] ) , D. Hofman [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , M. Ansorge [-] (70. M. Phan [-] ) , V. Tichý [-] , M. Pek [-]

ŽK: 46. J. Tauc , 70. J. Kollert - 30. V. Tichý , 31. T. Zíta , 64. J. Danihel , 78. D. Hofman .
Místo: Police n. M.. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Mlynář Michal - ŘÍHA Jiří, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.