4:2
(3:1)
35. J. Koutník
71. J. Koutník (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice zaspaly úvod zápasu


Branky


11. D. Sivak , 24. J. Klapkovský , 28. J. Pataki , 74. M. Jandík - 35. J. Koutník , 71. J. Koutník (p.)
0

Smiřicím vůbec nevyšel úvod zápasu, což domácí využili ke vstřelení 3 branek. Koutníkovi se sice podařilo snížit, ale poslední slovo měli opět domácí a připsali si důležité vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá půlhodina v podání Police

Na horkou půdu Police zavítaly Smiřice, které měly z posledního kola co napravovat. Úvod utkání se však Smiřicím vůbec nevydařil a domácí zatlačili hosty na vlastní polovinu. Už v 11. minutě otevřel skóre Sivak. Ve 24. minutě zvyšoval na 2:0 Klapkovský, když po krásné individuální akci podél brankové čáry překonal brankáře Hottmara. Již o 4 minuty později si na precizně zahranou standardní situaci naběhl Pataki a nikým nehlídaný na přední tyči uklidil míč do sítě. Hosty ze zlého snu probudil až kapitán Koutník. Ten zužitkoval skvělou práci Melichárka, ve vápně se otočil kolem bránícího hráče a trefil se přesně k tyči. Do poločasové přestávky diváci již branku neviděli, a tak odcházeli do kabin spokojenější domácí, když po dobrém výkonu vedli 3:1.

Koza oslabil svůj tým

V úvodu druhého poločasu se na hřišti přiostřilo a výsledkem bylo udělení několika žlutých karet. Tuto část utkání nezvládl především hostující obránce Koza, který v 61. minutě uviděl z rukou rozhodčího druhou žlutou kartu a předčasně byl poslán do sprch. Oslabení hosté však nic nezabalili a v 71. minutě snížil na rozdíl jedné branky svým druhým gólem v utkání Koutník, když s přehledem ranou pod břevno proměnil pokutový kop. Domácí však drama nepřipustili. Zkušený Jandík si naběhl na krásný centr a sám před Hottmarem již neměl problém trefit hlavou odkrytý kout branky. V závěru utkání se opět zajiskřilo, ale na konečném výsledku to již nic nezměnilo. Police si připsala zasloužené 3 body nad nevyzpytatelným týmem Smiřic.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu domácí.: Zlepšená hra oproti minulým utkání byla odměněna v podobě tří bodů.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva hosté: Zaspali jsme začátek utkání, zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - J. Kollert [-] , P. Hečko [-] , P. Šnábl [-] , B. Rieger [-] - J. Klapkovský [-] , J. Pataki [-] , M. Jandík [-] , D. Sivak [-] (86. D. Jasiok [-] ) - A. Bergmann [-] (77. V. Fiala [-] ) , J. Čermák [-] (90. M. Hejnyš [-] ) -

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] (78. V. Obst [-] ) , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , F. Korenčík [-] , J. Škarytka [-] , M. Ponikelský [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , O. Koza [-]

ŽK: 53. J. Pataki , 62. B. Rieger , 84. P. Šnábl , 91. M. Hejnyš - 22. A. Bednář , 41. J. Mochan , 45. L. Melichárek , 53. J. Škarytka , 55. O. Koza , 83. F. Korenčík . ČK: 61. O. Koza .
Hráči zápasu: J. Klapkovský - J. Koutník .
Místo: Police n. M.. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janota Josef - NÝVLT Roman, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.