Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr si v Polici z chutí zatrénoval


Branky


0

Sestava Dvora v tomto zápase převyšovala kvalitu této soutěže a proto nebylo překvapením, že si ze hřiště Police nad Metují odvážejí vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté brankami orámovali poločas

Rezerva Dvora Králové posílena o hráče A-týmu zajížděla na hřiště Police n. Metují, která si v minulém kole s přehledem porazila se Smiřicemi a chtěla tyto body potvrdit. První branku diváci viděli již v 7. minutě, když si Kruliš navedl míč na hranici vápna,  brankář jeho stelu neudržel a pro Martina Teubera již nebyl problém otevřít skóre utkání. Prakticky po rozehrávce získali hosté míč a po individuální akci zvyšoval střelou k levé tyči Řežábek. Po této brance se osmělili také domácí, ale brankář Matula dvě dobré příležitosti chytil. Závěrečných 10 minut prvního poločasu však zase patřilo hostům. Po pěkných kombinačních akcích přidali ještě dvě branky a uzavřeli poločasové skóre na 0:4.

Herně vyrovnaný poločas

Hráčům Dvora se vydařil i vstup do druhého poločasu. Ihned po změně stran se podruhé v zápase prosadil Teuber. Ve 48. minutě se prosadil střídající Hák a zvyšoval na 6:0. I domácí měli však šance ke vstřelení alespoň čestné branky, hrozili především ze vzduchu, ale vše pochytal pozorný Matula. V závěru přidal dvě branky Hák a zkompletoval tím svůj hattrick, na který mu stačil pouze druhý poločas. Celý druhý poločas se hrál vyrovnaný zápas plný brankových příležitostí. Domácí Police ale svoje šance nevyužila, naopak hosté Dvora nemilosrdně soupeře trestali.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Ladislav Kudláček - trenér: Hosté, posíleni o dva hráče áčka, si k nám přijeli zatrénovat.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Sestava podle hesla "mládí vpřed a staří na svá místa" tentokrát slavila úspěch na hřišti v Polici n. M. Brzy jsme se ujali vedení 2:0,poté jsme se 25 minut úspěšně na hřišti flákali a po vzpamatování se ještě stačili do konce poločasu zvýšit na 4:0. Druhý poločas byl herně vyrovnaný, ale dokázali jsme ještě vstřelit čtyři branky na konečných 8:0.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Mžourek [-] - B. Rieger [-] , P. Hečko [-] , V. Fiala [-] , J. Kollert [-] - D. Sivak [-] , J. Klapkovský [-] , M. Jandík [-] , J. Pataki [-] - A. Bergmann [-] (83. J. Reimann [-] ) , J. Čermák [-] -

TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - J. Ruprich [-] , M. Kruliš [-] , J. Volf [-] , M. Petráček [-] - M. Teuber [-] (55. J. Kuhn [-] ) , L. Mertlík [-] (46. V. Hák [-] ) , R. Vágner [-] , M. Hák [-] - D. Vitebský [-] , J. Řežábek [-]

ŽK: 47. P. Hečko , 64. B. Rieger - 60. V. Hák .
Hráči zápasu: V. Matula , M. Teuber , V. Hák .
Místo: Police n. M.. Rozhodčí: Vrba Radek - KUDLÁČEK Milan, KOS Kristian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.